Utflukter fra Bad Gastein

Utflukter til Europas fremste severdigheter

Bad Gastein ligger perfekt til, ca 10 mil syd for Salzburg, midt i hjertet av Europa med nærhet til hyggelige byer og et allsidig kulturliv. Vi tilbyr et stort utfluktsprogram som gir deg mulighet til å dra på dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Les mer om våre utflukter nedenfor.

Grossglockner – mandag

3 798 m o h i hjertet av nasjonalparken Hohe Tauern får vi en naturopplevelse utenom det vanlige. Grossglockner er Østerrikes høyeste fjell og toppen ble besteget første gang i 1799. Siden det har fjellet henført mennesker med sin mektige panoramautsikt.

Venezia – onsdag

Opplev kanalene i byen på vannet. Denne italienske verdensarven kjennetegnes av kjærlighet, kultur og selvsagt den karakteristiske gondolen. I Venezia finnes det mye å oppleve og i løpet av dagen vil guidene våre vise deg alle de fineste stedene.

Zell am See – onsdag

Mellom de majestetiske alpetoppene ved foten av den krystallblå sjøen Zeller See, finner du sommerparadiset Zell am See. Dagens utflukt byr på byvandring kombinert med shopping, god mat og anledning til å ta en båt- eller sykkeltur rundt sjøen.

Salzburg – torsdag

Bli med på en guidet tur gjennom Østerrikes fjerde største by, verdensarven Salzburg. Det blir en dag i historiens, musikkens og arkitekturens tegn der vi rusler langs byens gater og torg.

Les mer & bestill