Dagsutflukter fra Bad Gastein

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Dagsutflukter til Europas fremste severdigheter

Bad Gastein ligger perfekt til, ca 10 mil syd for Salzburg, midt i hjertet av Europa med nærhet til hyggelige byer og et allsidig kulturliv. Vi tilbyr et stort utfluktsprogram som gir deg mulighet til å dra på dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Les mer om våre utflukter nedenfor.

Grossglockner – mandag

Vår utflukt til Østerrikes høyeste fjell - Grossglockner (3 798 m o h), går gjennom hjertet av nasjonalparken Hohe Tauern. Via den slyngende "Grossglockner Hochalpenstrasse" får vi en nydelig naturopplevelse og et praktfullt panorama over mektige fjell og isbreer.

Venezia – onsdag

Verdensarven Venezia tilhører verdens mest berømte ogbesøkte severdigheter. Dette er byen der gatene er erstattet av kanaler og biler av båter og gondoler. Vi ankommer det velkjente Schiavone med båt via canale Giudecca. Vi beundrer Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro.

Zell am See – onsdag

I Zell am See møtes du av isbreer, alpetopper og en vakker alpeinnsjø. Vi begynner dagen med å besøke Nationalparkzentrum der man har bevart nasjonalparken Hohe Tauerns dyre- og naturliv. Deretter drar vi inn til sentrum i Zell am See der vi går en felles rundtur.

Salzburg – torsdag

Opplev en fantastisk dag i Salzburg. Verdensarven Salzburg er Mozarts og musikkens inntagende hjemby, beliggende kun en time fra Bad Gastein.  Det er også tid til en ekte mokkakaffe med Apfelstrudel eller en tørsteslukkende iskald pils.

Les mer her