Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Østerrikes mest luksuriøse skisted

Lech-Zürs er et fantastisk skisted midt i Alpene. Her foregår skikjøringen på mellom 1 450 og 2 811 moh. Dette er favorittdestinasjonen for Europas kongehus og alt i Lech holder meget høy standard. Dette merker man fremfor alt på stedets hoteller, restauranter, barer og butikker. 

  • Hotell av høy klasse
  • Et enormt skisystem
  • Luksuriøst skisted
  • Stjernerestauranter

Arlbergdalens kjente skisteder er St Anton, Lech og Zürs, som til sammen danner den velkjente skikjøreruten, Der Weiße Ring. De to sistnevnte er fremfor alt vakre, idylliske alpebyer, og Lech topper listene blant verdens beste skisteder. Her oser det av gamle tradisjoner, og de fleste hotellene har fire stjerner. Lech kan også skryte av så mange som seks 5-stjerners hoteller. I gatene og i hotellenes frokostsaler er det ikke uvanlig å se kjendiser som nyter ferien sin.

Lech ligger 1 450 meter over havet og nabobyen Zürs på over 1 700 meters høyde. Den store høyden garanterer god snøkvalitet og snøsikre forhold. Til sesongen 2016/2017 ble det åpnet en heis som forbinder Zürs med St Anton. Dermed kan skibussen snart skrives inn i historieboken. Dessuten bidrar den gamle heisforbindelsen Warth-Schröcken til adskillig flere tilgjengelige løyper i Lech.

Legger man til de områdene som er inkludert i heiskortet Ski Arlberg, så er det vanskelig å forestille seg at skikjøringen kan ta slutt etter en uke. Hele skisystemet omfatter 350 km bakker, og 70 prosent av dem er preparert med kunstsnø. Områdets mest kjente skirute er den legendariske hvite ringen (Der Weiße Ring), som ble kjørt for første gang allerede i 1937.

Lech er omgitt av bakker på alle hold. Blå og røde løyper finner man mest i retning mot Mohnenfluh-toppen. Skikjøringen på Rüfikops side er noe mer krevende. For nybegynnere er det mange bra bakker i direkte kontakt med byen i Lech, men også på Zürs side, og fremfor alt i Oberlech.

Løyper

306

km løype

88 heiser

18 46 65

Høyde over havet 1450 m

Høyeste skikjøring 2811 m

Største fallhøyde 1361 m

Transfertid 1 h 45 min

Gjesteomtaler

”Vi har haft skiferie i Alpene hvert år i ca 30 år, Vi har reist med STS en del ganger, men ofte privat. De sista åren har vi forelsket oss litt i Lech, vackert sted, snosikert og stort skiområde. Denne gangen valgte vi å reise med dere pga Madlochblick inför våre önsker om standard og vi fikk en komfortabel reismåte på kjöpet :)” Gundhus - feb 2019

”Flott sted, snosikert og stort skiområde, deilige hoteller med god mat og spa. ” Roland - feb 2019

”Fantastisk reise fra start til slutt!” Henrik - jan 2019

”Totalt sett veldig bra! Reiser gjerne med STS igjen!” Pål - feb 2019

”Veldig bra hotell, både plassering og service!” Hilde - jan 2019

Hotell i Lech-Zürs

Sorter etter

Kart over Lech-Zürs