Obergurgl

1 930 – 3 080 m o h

 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Du kan snart bestille en reise til dette reisemålet!

Vi arbeider for fullt med å gjøre det mulig å bestille en skireise hit. Fyll ut din e-postadresse her ved siden av, så får du en melding så snart du kan bestille til dette stedet i 2022-sesongen.

Vil du bestille alpereisen din allerede nå?  Bad GasteinCervinia eller Saalbach. Disse stedene kan du bestille til allerede i dag!

Et av Alpenes mest snøsikre skisteder

Først kakao, og så rett ut i velpreparerte bakker til solen går ned. Høres det fristende ut? Fortreffelige skitilbud er hva Obergurgl handler om. Her er det et herlig natteliv, men fokuset er alltid på ski og fenomenal skikjøring.

  • Supermoderne heissystem
  • Høy beliggenhet
  • Perfekt for barnefamilier
  • Rolig og bilfri by

Beliggende på 1930 moh, er dette Østerrikes høyeste skisted. Hundrevis av millioner har nylig blitt investert i et ultramoderne heisanlegg der mottoet er "Top Quality Skiing". Med få folk i bakken, ingen heiskøer, flott natur og meget velholdte nedfarter, lever de mer enn opp til sitt motto.

For familier er dette stedet perfekt. Serviceinnstilte ansatte på skiskolene og praktisk beliggenhet for voksne som kan nyte en kaffe i solen med et øye på barna sine. Obergurgl er et skiparadis for dem som setter høyere pris på skiopplevelser enn på partylivet.

Løyper

256

km løype

72 heiser

17 41 38

Høyde over havet 1930 m

Høyeste skikjøring 3080 m

Største fallhøyde 1260 m

Transfertid 1 time 45 min

Gjestekarakterer
4,6 / 5
2068 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Det har vart den BESTE reisen jag har vart med på. Hotellet var fantastiskt med mge dyr og huggelige mennesker. Hotell eierer var snill og hjellpsamm. Hit vil jag gjerne igen!” Mathilde - feb 2019

”Hotell Bergkristall I Obergurgl var helt fantastisk. Otrolig hyggelig vetskap, kjernmeksselig med personlig service. Fantastisk sted å reise til samme med barnebarn. Herlig var & fantastiska löype for alle nivåer. Spektakulärt landskap med höy wow-faktor. Elsket stedet!” Randi - feb 2019

”Turen var opp til all forventning!” Maria - jan 2019

Våre hotell i Obergurgl

Sorter etter

Kart over Obergurgl