Obergurgl

1 930 – 3 080 m o h

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Snøsikker skistedt med mye sjarm

Først kakao, og så rett ut i velpreparerte bakker til solen går ned. Høres det fristende ut? Fortreffelige skitilbud er hva Obergurgl handler om. Her er det et herlig natteliv, men fokuset er alltid på ski og fenomenal skikjøring.

  • Østerrikes høyest beliggende skisted
  • Supermoderne heissystem
  • Koselig landsby med avslappet atmosfære
  • Skikjøring i nabolandsbyen Sölden

Beliggende på 1930 moh, er dette Østerrikes høyeste skisted. Hundrevis av millioner har blitt investert i et ultramoderne heisanlegg der mottoet er "Top Quality Skiing". Med få folk i bakken, ingen heiskøer, flott natur og meget velholdte nedfarter, lever de mer enn opp til sitt motto.

For familier er dette stedet perfekt. Serviceinnstilte ansatte på skiskolene og praktisk beliggenhet for voksne som kan nyte en kaffe i solen med et øye på barna sine. 

Løyper

256

km løype

56 heiser

17 41 38

Høyde over havet 1930 m

Høyeste skikjøring 3080 m

Største fallhøyde 1260 m

Transfertid 1 time 45 min

Gjesteomtaler

”Det har vart den BESTE reisen jag har vart med på. Hotellet var fantastiskt med mge dyr og huggelige mennesker. Hotell eierer var snill og hjellpsamm. Hit vil jag gjerne igen!” Mathilde - feb 2019

”Hotell Bergkristall I Obergurgl var helt fantastisk. Otrolig hyggelig vetskap, kjernmeksselig med personlig service. Fantastisk sted å reise til samme med barnebarn. Herlig var & fantastiska löype for alle nivåer. Spektakulärt landskap med höy wow-faktor. Elsket stedet!” Randi - feb 2019

”Turen var opp til all forventning!” Maria - jan 2019

Våre hotell i Obergurgl

Sorter etter

Kart over Obergurgl