Sommerreiser til Cervinia

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Bestill før:

30.4

En italiensk sommerdrøm!

Populære Cervinia er tilbake i sommerprogrammet! Med over 200 kilometer naturskjønne vandringsstier, fantastisk fjellutsikt, sommerskikjøring og et stort utvalg av aktiviteter har Cervinia blitt en feriefavoritt også om sommeren. Her trives livsnyteren som vil oppleve en aktiv ferie med ekstra gullkant i form av gode, lokale Aosta-viner, italienske delikatesser og bekvem overnatting.

  • Unike naturopplevelser
  • Stort utvalg av aktiviteter
  • Sommerskikjøring
  • 200 km vandringsstier

Cervinia ligger i vakre Aostadalen (Valle d’Aosta) som er kjent for sine spektakulære fjellkulisser, rike naturliv og imponerende alpelandskap. Byen ligger høyt, 2050 moh mellom Plateau Rosa og den ikoniske fjelltoppen Matterhorn som strekker seg opp til 4 478 moh. Naturen inviterer til fantastiske vandringer langs krystallklare alpeinnsjøer og stille skoger med et variert terreng som passer både nybegynnere og proffer. 

Bekvem overnatting med best beliggenhet

I Cervinia bor du bekvemt på et av våre egne hoteller. Hotel Marmore ligger midt i hovedgaten med hyggelige gågater og vakre vandringsruter rett utenfor. Rommene på Marmore er av høyeste klasse med deilige kvalitetssenger og påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil. De fleste rommene har egen balkong der du kan slå deg ned i solen og nyte den vakre utsikten og noe godt å drikke. 6 kvelder serveres en utsøkt fireretters middag på hotellets koselige italiener ”Ristorante Angelo”.

Stort utvalg av aktiviteter

I hele dalen finnes det et stort utvalg av aktiviteter i løpet av sommeren. Her kan du oppleve alt fra klatring, tennis, bad og rafting til mektig sommerskikjøring på Plateau Rosas solfylte isbre (3 500 moh). Mest populært er det likevel å vandre og oppleve naturen sammen i gruppe med guide.

Foruten alle fantastiske vandringsmuligheter er Cervinia og området rundt Matterhorn kjent for sykling. Her samles sykkelentusiaster fra hele verden for å oppleve det enorme utvalget av sykkelruter som strekker seg fra byen over fjellkledde topper hele veien opp til Plateau Rosa 3 500 moh.

For den golfinteresserte ligger Italias høyest beliggende 18-hulls bane bare et steinkast fra byen. Golf Club Cervino åpnet allerede 1955 og har lokket golfentusiaster hit siden da. Den 5 300 meter lange banen byr på forførerisk utsikt og heftige kontraster mellom de velklipte greenene og Matterhorns snøkledde topp. En golfrunde her avsluttes best med en aperitiff i klubbhusets restaurant som er kjent for sitt fantastiske kjøkken. 

Rik mat- og vinkultur

I Cervinia er maten en stor del av den totale opplevelsen og her kan du nyte lokale delikatesser og gode italienske viner. Uansett om du befinner deg oppe på en fjellhytte 3 000 moh eller nede i byen kan du regne med å bli servert vellaget mat tilberedt med kortreiste, lokalproduserte råvarer. Foruten pizza, pasta og lekker antipasti, finner du ofte langkokt viltkjøtt og ostefondue på menyen.

I Aostadalen har man produsert vin helt siden romertiden og i området ligger noen av Europas høyest beliggende vinmarker (1 300 moh). De fremste vingårdene ligger langs den østre stranden av elven Dora Baltea og her tilbys så vel vinsmaking som guidete rundturer. Kvantiteten av vin som lages her hvert år er relativt liten – totalt 2 millioner flasker – men kvaliteten er svært høy. Her finnes også bra med lokale delikatessebutikker der du kan finne lekkerier fra hele regionen, alt fra ost og kjøttprodukter til honning, bær og vin.

Gedigent utfluktsprogram

Foruten våre populære vandringsprogram tilbyr vi et stort utfluktsprogram med dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Bli med og opplev den historiske byen Aosta By, hvor det vakre torget og arkitekturen har gitt byen kjælenavnet "Alpenes Roma".

Gjesteomtaler

”Stort pluss at dere alltid har reiselederen på plass. Trivelige, kunnskapsrike, og alltid humør på topp! Personlig og trivelig behandling av gjester, vi satt sammen og pratet etter dagen. ” Audun, Frogner - jun 2018

”Fantastisk ferie, balsam for sjelen og rene julaften for alle sanser! ” Hedda, Lillehammer - jun 2018

”Vi er veldig fornøyde med konseptet deres og reisen har vært helt topp :). Reiselederen vår Christian var kjempebra, rolig, tydelig og hyggelig. ” Håkon, Ålesund - aug 2018

”Veldig bra uke. Utmerkede fotturer i fantastiske omgivelser. Ekstra pluss til alpereiser som fikset fantastisk vær hele uka. ” Torstein og Oda, Stavanger - jul 2018

”Så fine turer og så hyggelig hotell. Personalet er fantastisk søte og omtenksomme. ” Kaja og Martin, Drammen - jul 2018

”Dette var en fantastisk helse-tur. Takk for en fantastisk uke!!” Ulrik, Oslo - aug 2018

Hotell i Cervinia

Sorter etter

Kart over Cervinia