Cervinia - et solsikkert sommerparadis!

Med over 200 kilometer naturskjønne vandringsstier, fantastisk fjellutsikt, sommerskikjøring og et stort utvalg av aktiviteter har Cervinia blitt en feriefavoritt også om sommeren. Her trives livsnyteren som vil oppleve en aktiv ferie med ekstra gullkant i form av gode, lokale Aosta-viner, italienske delikatesser og bekvem overnatting.

Se alle hoteller og søk resie >>
Les mer om Aktiviteter>>
Les mer om Utflukter>>

Cervinia ligger i vakre Aostadalen (Valle d’Aosta) som er kjent for sine spektakulære fjellkulisser, rike naturliv og imponerende alpelandskap. Byen ligger høyt, 2050 m o h mellom Plateau Rosa og den ikoniske fjelltoppen Matterhorn som strekker seg opp til 4 478 m o h. Naturen inviterer til fantastiske vandringer langs krystallklare alpeinnsjøer og stille skoger med et variert terreng som passer både nybegynnere og proffer. 

Bekvem overnatting med best beliggenhet

I Cervinia bor du bekvemt på vårt nybygde hotell: Hotel Marmore. Hotellet ligger i hovedgaten i byen med hyggelige gågater og vakre vandringsruter rett utenfor. Rommene på Marmore er av høyeste klasse med deilige kvalitetssenger og påkostede materialvalg i rustikk Aosta-stil. De fleste rommene har egen balkong der du kan slå deg ned i solen og nyte den vakre utsikten og noe godt å drikke. 6 kvelder serveres en utsøkt fireretters middag på hotellets koselige italiener ”Ristorante Angelo”. Les mer om Hotel Marmore >>

Stort utvalg av aktiviteter

I hele dalen finnes det et stort utvalg av aktiviteter i løpet av sommeren. Her kan du oppleve alt fra klatring, tennis, bad og rafting til mektig sommerskikjøring på Plateau Rosas solfylte isbre (3 500 m o h). Mest populært er det likevel å vandre og oppleve naturen sammen i gruppe med guide. Les mer og se vandringsprogram >>

Foruten alle fantastiske vandringsmuligheter er Cervinia og området rundt Matterhorn kjent for sykling. Her samles sykkelentusiaster fra hele verden for å oppleve det enorme utvalget av sykkelruter som strekker seg fra byen over fjellkledde topper hele veien opp til Plateau Rosa 3 500 m o h.

For den golfinteresserte ligger Italias høyest beliggende 18-hulls bane bare et steinkast fra byen. Golf Club Cervino åpnet allerede 1955 og har lokket golfentusiaster hit siden da. Den 5 300 meter lange banen byr på forførerisk utsikt og heftige kontraster mellom de velklipte greenene og Matterhorns snøkledde topp. En golfrunde her avsluttes best med en aperitiff i klubbhusets restaurant som er kjent for sitt fantastiske kjøkken. 

Rik mat- og vinkultur

I Cervinia er maten en stor del av den totale opplevelsen og her kan du nyte lokale delikatesser og gode italienske viner. Uansett om du befinner deg oppe på en fjellhytte 3 000 m o h eller nede i byen kan du regne med å bli servert vellaget mat tilberedt med kortreiste, lokalproduserte råvarer. Foruten pizza, pasta og lekker antipasti, finner du ofte langkokt viltkjøtt og ostefondue på menyen.

I Aostadalen har man produsert vin helt siden romertiden og i området ligger noen av Europas høyest beliggende vinmarker (1 300 m o h). De fremste vingårdene ligger langs den østre stranden av elven Dora Baltea og her tilbys så vel vinsmaking som guidete rundturer. Kvantiteten av vin som lages her hvert år er relativt liten – totalt 2 millioner flasker – men kvaliteten er svært høy. Her finnes også bra med lokale delikatessebutikker der du kan finne lekkerier fra hele regionen, alt fra ost og kjøttprodukter til honning, bær og vin.  Les mer om mat & vin >>

Gedigent utfluktsprogram

Foruten våre populære vandringsprogram tilbyr vi et stort utfluktsprogram med dagsutflukter til flere av Europas fremste severdigheter. Bli med og opplev fasjonable Milano, Comosjøen eller den historiske byen Aosta By, hvor det vakre torget og arkitekturen har gitt byen kjælenavnet "Alpenes Roma". 
Les mer om våre utflukter >>

2 000 kr rabatt på sommerreiser

Uke 32-38 får du 2 000 kr rabatt på alle våre sommerreiser til Bad Gastein og Cervinia. Oppgi kode: SEN-2000 - Gjelder til 30. juni!

Hvorfor velge Cervinia?

✔︎︎ 200 km vandringsstier
✔︎︎ Unike naturopplevelser
✔︎︎ Fantastisk matkultur
✔︎︎ Stort utvalg av aktiviteter
✔︎︎ Sommerskikjøring
✔︎︎ 18-hulls golfbane
✔︎︎ Nærhet til kultur
✔︎︎ Passer hele familien
Gjestekarakterer

4,6 / 5

(9272 anmeldelse)

Høyde over havet 2050 m

Høyeste vandringshøyde 3880 m

Vandringsstier 200 km

Transfertid 2-2,5 tim

Hotell i Cervinia

Sorter etter