Stort utvalg av aktiviteter!

Rundt i hele dalen finnes det et stort utvalg av aktiviteter i løpet av sommeren. Her kan du oppleve alt fra klatring, tennis, bad og rafting til formidabel sommerskikjøring på Plateau Rosas solfylte isbre (3 500 m o h).

Andre aktiviteter

Vil du legge til en utflukt eller aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 
eller logg inn på Min reise.

Pubquiz - mandag

Test dine kunnskaper sammen med reiseselskapet ditt i vår populære Pubquiz. Temaet for kveldens spørsmål kan for eksempel være Alpene, musikk, kjente personer etc. Vi samles i baren på Hotel Marmore og nyter noe godt å drikke samtidig som vi konkurrerer. 

Bestill

To-dagers guidet vandring!

Cervinia er virkelig et vandringsparadis og vi anbefaler alle å oppleve området høyt oppe. Om du ikke vil være med på en hel ukes vandring så tilbyr vi et to-dagers program med guide. Vandringene skjer søndag og torsdag. I løpet av disse vandringene kommer vi oss blant annet opp til Plan Maison (2 550 m o h) og nyter Matterhorns staselige utsikt og smaragdgrønne alpeinnsjøer. I vandringene inngår foruten transport og profesjonell guiding også to gode lunsjer. Les mer og se hele vandringsprogrammet her >>

Bestill

Vinsmaking på Les Crêtes

Bli med på en hyggelig ettermiddagsutflukt til Les Crêtes - en av Aosta-dalens fremste vinhus. Vingården ligger knapt en time med buss fra Cervinia.  Her har familien Charrère dyrket vin i et par hundre år og i dag finner man kjente druesorter som Chardonnay og Pinot Noir men også flere regionaltypiske sorter som Fumin, Cornalin og Mayolet (alle røde) som sammen med Petit rouge danner grunnlaget for dalens mest produserte rødvin Torrette. I løpet av vårt besøk smaker vi på flere ulike sorter av hvite og røde viner og lærer oss mer om dalens vinproduksjon.  Vi er tilbake i Cervinia i passelig tid til kveldens middag.

Bestill