Aktiviteter i Cervinia

Stor tilbud av aktiviteter i Cervinia

I Cervinia er det mye å oppleve, og vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter om sommeren. Her kan du oppleve alt fra sykling og golf til sommerskikjøring på Plateau Rosas solfylte isbre (3500 moh).

Painting & Prosecco – mandag

Et nydelig, kunstnerisk pusterom på ettermiddagen for å koble av etter vandringsdagen utstyrt med lerret, maling, pensel og et glass musserende vin eller valgfri alkoholfri drikke. Her får kunstneriske sjeler frie tøyler med Alpenes magiske utsikt som inspirasjonskilde. 

For barn tilbyr vi Painting & Prosecco.

Pubquiz – tirsdag

Test kunnskapene sammen med reisefølget ditt i vår populære Pubquiz! Vi samles i baren på Casa Montana for å teste kunnskapene våre samtidig som vi nyter noe godt å drikke. Spørsmålene er varierte og kan f.eks handle om vandring, Alpene eller Italia.

Valdostansk aften – onsdag

Hver onsdag arrangerer vi en Valdostansk aften på fjellhytten Royaume du Cervin. Familien Maquignaz som eier hytten, dekker opp en stor buffé laget med lokale råvarer fra egen gård. I tillegg til ekte italiensk mat som hjemmelagde oster, spekemat og pizza, inkluderes også dessert og drikke.

Mountainbike

Cervinia og området rundt Matterhorn er kjent for å være et sykkelmekka. Her samles sykkelentusiaster fra hele verden for å oppleve det enorme tilbudet av traséer som strekker seg fra landsbyen over bergkledde topper hele veien opp til den snødekte isbreen Plateau Rosa.

Golf

På 2 050 moh – ved foten av Matterhorn ligger Italias høyest beliggende 18-hullsbane, Golf Club Cervinio. Å se golfballen mot fjellene er en mektig følelse som gir en helt ny dimensjon til golfspillet. Ønsker man å spille på flere baner i nærområdet, finner man også her golfbanen Le Betulle, ca 1,5 time utenfor Cervinia.

Sommerskikjøring

Ingen steder i Alpene og Europa finnes det skiheiser så høyt over havet som i Cervinia og Zermatt. På den solfylte isbreen Plateau Rosa (3 500 moh) kan du kjøre ski året rundt i hele 25 km med løype. Den store høyden garanterer bra snøforhold, og snøen forblir kald og lett å kjøre på også på sommeren.