Utflukter fra Cervinia

Opplev noen av Italias vakreste steder

Bli med på en av våre guidede utflukter i løpet av uken i Cervinia.

Utfluktene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Aosta by & Fontina ostegrotter – onsdag

Aosta by, eller "Lille Roma" som den kalles iblant, er hovedstaden i Aostadalen. Her finner man verdens nest største ruinsamling etter Romerriket, noe som gjør byen til en skikkelig kulturskatt. På formiddagen går vi en guidet runde i den romerske bydelen, og på ettermiddagen fortsetter vi mot San Bernardo der vi får lære oss alt om den unike Fontina-osten.

Les mer & bestill

Barolo, Piemonte vinutflukt – onsdag

I løpet av en heldagstur besøker vi to velkjente vingårder i et av Italias mest omtalte vinområder, Barolo i Piemonte. Noen av de mest kjente vinene fra regionen er Barolo og Barbaresco, som lages på druene Nebbiolo og Barbera. Vi gjør et dypdykk i distriktets vinproduksjon og nyter en hyggelig vinsmakingslunsj i vakre Serralunga d’Alba.

Mont Blanc vinutflukt – fredag

Bli med på en unik vinsmaking hos to av vinprodusentene ved foten av Europas høyeste fjell, Mont Blanc. Vi gjør vårt første stopp i Morgex, og så tar vi oss videre til Courmayeur. I løpet av dagen får vi lært oss mer om områdets vinproduksjon og smaker på viner laget på den lokale druen Prié Blanc.