Bad Gastein

1 100 - 2 700 m o h

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Bad Gastein – Alpenes mest populære skisted!

Fantastisk skikjøring med lange løyper,  snøgaranti og skikkelig afterski. Bad Gastein er nordmenns absolutte favorittsted i Alpene, og slik har det vært i mange år. I hjertet av Bad Gastein ligger vårt tradisjonsrike stjernehotell Salzburger Hof, der mat og bostandard er i det absolutte toppskiktet. Akkurat slik skikjøringen også er. 

  • Lange bakker
  • Moderne hotell
  • Familievennlig skiområde
  • Skikkelig østerriksk afterski

Bad Gastein glitrer med sine vakre bygninger innerst i dalen, under de hvitkledde alpetoppene. Dette er Østerrikes mest sjarmerende og Alpenes mest populære skisted. Heissystemet strekker seg mellom 1.000 og 2.700 moh, over fem skiområder og byr på utfordrende skikjøring i toppklasse – uansett hvor god man er på ski.

Skap et eget diagram fra skiferien! Nå kan du via internett registrere fallhøyde, antall løypekilometer og hvor mange heiser du har tatt i løpet av uka i Bad Gastein. Du kan også sammenligne deg med andre skikjørere og delta i forskjellige konkurranser. Det eneste du må gjøre er å legge inn ditt heiskortnummer på www.skiline.cc.

Bestill skireise til Bad Gastein

Skisystemet i Bad Gastein er blant de beste i verden og lokker hvert år til seg skikjørere fra hele Europa. Lange, velpreparerte løyper og et moderne, velutbygget heissystem, som binder sammen fem skisystem, gir deg uendelige muligheter. Du kan kjøre i skisystemet i en hel uke og fremdeles finne nye løyper.

Bad Gastein – mer enn bare skiferie

Bad Gastein er også det perfekte skistedet for den som vil oppleve mer enn bare skikjøring. Byen er kjent for sine små, pittoreske restauranter, varme kilder og et legendarisk partyliv. Et besøk på Silver Bullet Bar etter en lang dag i bakken er et must. Her er det fult av partyglade skikjørere, og stemningen er alltid høy. 

Arrangement i Bad Gastein

I tillegg til bra skikjøring er Bad Gastein full av store events i løpet av vintersesongen. Annenhvert år arrangeres bl.a skikonkurransen Red Bull Play Street, med over 10 000 besøkende. Red Bull arrangerer også en isklatrekonkurranse, utenfor Silver Bullet bar. 


1000 kr i bestill- tidlig-rabatt!

Akkurat nå får du 1000 kr i rabatt/ person på alle våre skireiser i utvalgte uker. Tilbudet gjelder alle skireiser i ukene 2-5 og uke 11-12.

Oppgi kode: VINTER-1000 ved bestilling.

Løyper

210

km løype

44 heiser

8 39 16

Høyde over havet 1100 m

Høyeste skikjøring 2700 m

Største fallhøyde 1500 m

Transfertid 1 time 20 min

Gjestekarakterer
4,4 / 5
39009 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Veldig fornayd med hvordan vi/jeg ble fulgt opp av de ulike reiselederne fra vi ankom Salzburg og bil avreise. Worldcup i Flachau var en flott opplevelse.” Terje - mar 2019

”Flott skisted, snörikt og fantastisk afterski. ” Frode - feb 2019

”En veldig bra tur, mye for pengene, god service og oppfolging underveis. Vil anbetale STS reiser til alle!” Hanna - mar 2019

”Fantastis veer og sted, anbefales!” Laila - jan 2019

”Vi hade en fantastisk tur. Fellesturene var utolig trevlig og vi hadde en makeløs guide (Carro). Vi bodde på tilndvmelig lukushotell, og maten var utrolig. Vi har fått mange nya kontakter og venner med felles iutresser. Råflott!” Daniel - mar 2019

”MAGISKE!” Tore - feb 2019

”Fin tur, heldig med pudderkjoring.” Eskil - jan 2019

”Allt var topp godt organisert!” Ane - mar 2019

”Meget koseligt i Bad Gastein, koseligt og god service på hotellet. Reiser gjerne tilbake!” Kari - mar 2019

Hotell i Bad Gastein

Sorter etter

Kart over Bad Gastein