Bad Gastein

1 100 - 2 700 m o h

Bad Gastein – Alpenes mest populære skisted!

Fantastisk skikjøring med lange løyper,  snøgaranti og skikkelig afterski. Bad Gastein er nordmenns absolutte favorittsted i Alpene, og slik har det vært i mange år. I hjertet av Bad Gastein ligger vårt tradisjonsrike stjernehotell Salzburger Hof, der mat og bostandard er i det absolutte toppskiktet. Akkurat slik skikjøringen også er. 

Bad Gastein glitrer med sine vakre bygninger innerst i dalen, under de hvitkledde alpetoppene. Dette er Østerrikes mest sjarmerende og Alpenes mest populære skisted. Heissystemet strekker seg mellom 1.000 og 2.700 moh, over fem skiområder og byr på utfordrende skikjøring i toppklasse – uansett hvor god man er på ski.

Skap et eget diagram fra skiferien! Nå kan du via internett registrere fallhøyde, antall løypekilometer og hvor mange heiser du har tatt i løpet av uka i Bad Gastein. Du kan også sammenligne deg med andre skikjørere og delta i forskjellige konkurranser. Det eneste du må gjøre er å legge inn ditt heiskortnummer på www.skiline.cc.

Bestill skireise til Bad Gastein

Skisystemet i Bad Gastein er blant de beste i verden og lokker hvert år til seg skikjørere fra hele Europa. Lange, velpreparerte løyper og et moderne, velutbygget heissystem, som binder sammen fem skisystem, gir deg uendelige muligheter. Du kan kjøre i skisystemet i en hel uke og fremdeles finne nye løyper.

Bad Gastein – mer enn bare skiferie

Bad Gastein er også det perfekte skistedet for den som vil oppleve mer enn bare skikjøring. Byen er kjent for sine små, pittoreske restauranter, varme kilder og et legendarisk partyliv. Et besøk på Silver Bullet Bar etter en lang dag i bakken er et must. Her er det fult av partyglade skikjørere, og stemningen er alltid høy. 

Arrangement i Bad Gastein

I tillegg til bra skikjøring er Bad Gastein full av store events i løpet av vintersesongen. Annenhvert år arrangeres bl.a skikonkurransen Red Bull Play Street, med over 10 000 besøkende. Red Bull arrangerer også en isklatrekonkurranse, utenfor Silver Bullet bar. 

Derfor skal du velge Bad Gastein

Lange bakker
Skikkelig østerriksk afterski
Familievennlig skiområde
Perfekt for større selskap
Moderne hotell
Effektivt heissystem
Fem skisystem, et heiskort
Perfekt for konferanser
Gjestekarakterer

4,4 / 5

(36365 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

lør 20 apr - 09:01

7°C

Sol

150 cm

Snødybde

Høyde over havet 1100 m

Høyeste skikjøring 2700 m

Største fallhøyde 1500 m

Transfertid 1 time 15 min

Løyper

210

km løype

44 heiser

8 39 16

Hotell i Bad Gastein

Sorter etter

Forhåndsbestill vinteren 2020

Sikre vinterens beste uke!

Forhåndsbestill

Kart over Bad Gastein