Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Val Thorens – skikjøring i verdensklasse

Den store reiseorganisasjonen ”Best European Destination” har kåret Val Thorens som det beste skistedet i Europa. I alt 15 destinasjoner var med i kåringen. Her varer skisesongen fra november til april!

  • Veldig variert skikjøring
  • Verdensberømt afterski
  • Panoramautsikt
  • Høyest i Europa

I Tarentaiserdalen ligger Val Thorens, på 2300 meter over havet. Den franske alpebyen er dermed Europas høyeste og mest snøsikre skidestinasjon. Her finner du brede og lange bakker, med mulighet for utfordrende ski- og løssnøkjøring i verdensklasse. Heiskortet dekker hele 600 løyper!

Bakkene i Val Thorens er en del av det velkjente løypeanlegget Les Trois Valieés. Skisenteret består som navnet forklarer av tre anlegg i tre forskjellige daler: Vallée des Belleville, Vallée de Méribel og Vallée de Courchevel. Her er det rundt 600 kilometer løyper og 180 heiser. Du kan ta heis opp til 3.200 meters høyde og stå ned. Her er det utfordringer også for mer garvede alpinister.

Livlig natteliv!

Val Thorens byr også på kulinariske opplevelser. Både i bakkene og på byens mange restauranter finner du fransk gourmetmat i toppsjiktet. Alpebyen er også kjent for å være full av unge mennesker - takket være sitt livlige natteliv. Fra skibakkene kan du kjøre på ski hele veien ned til den pulserende byen. Her finnes et utall av muligheter for den som er ute etter bra afterski, i gangavstand fra bakkene.  Her er det ikke uvanlig med øl i solveggen, kombinert med dans på bordene og live musikk.

Løyper

600

km løype

175 heiser

32 108 129

Høyde over havet 2350 m

Høyeste skikjøring 3230 m

Største fallhøyde 1483 m

Transfertid 3 h 55 min

Gjesteomtaler

”Guidene i Val Thorens med Elsa i spissen gjorde en kjempejobb, det var supergøy ​​med felles løypevisning. Middagene var fantastiske på La Grange. Over all forventning!” Martin - feb 2023

”Val Thorens er et helt makeløst skisted. STS Alpereiser er som alltid topp å reise med, bra reiseledere og fint fellesskap. ” Maria - feb 2019

”Reisen med STS Alpereiser til Val Thorens har vært fantastisk og jeg lengter allerede tilbake” Sanne - mar 2019

”Fantastisk reisemål, bra personale og god mat. Val Thorens hadde alt vi kunne ønske oss.” Albin - feb 2019

Hotell i Val Thorens

Sorter etter

Kart over Val Thorens