Skikjøring i Val Thorens

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle skireiser under vintern 2024.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31/8 på alle skireiser under vinteren 2024

Åpent kjøp til:

31/8

Skikjøring i Val Thorens

Val Thorens er omgitt av åtte alpetopper og seks skinnende isbreer. Byen er Europas høyest beliggende skisted og et av verdens mest ettertraktede.

Fortsett til:
» Langrenn

Det enorme skiområdet og den store høyden,- 99 prosent ligger på over 2.000 moh, - gjør at dette alpestedet tilbyr fantastisk skikjøring både for nybegynnere og eksperter. 

Val Thorens er bygget for skikjøring. Med 600 kilometer snøsikre løyper, 175 heiser og overveldende panoramautsikt kan man kjøre mer på ski her enn noe annet sted. Heisstasjonene er dessuten plassert midt i sentrum, så her har alle gangavstand til alt. Uansett hvor du måtte ønske å bo i byen, så har du ski-in/ski-out. 

Val Thorens er bygd for skikjørere

Heisene er moderne og raske. Her oppstår sjelden heiskøer, og det er nesten ubegrenset med preparerte bakker for alle kategorier av kjørere. Heissystemet er bygd slik at det nesten ikke finnes transportstrekninger. Mont Vallon er et fint skiområde som ligger litt utenfor Meribel. Ikke så mange finner veien hit, så oftest kan du ha de brede carvingløypene for deg selv. La Masse er for litt bedre skikjørere, litt brattere og tynt med folk. Cime Caron (3 200 moh) har fin panoramautsikt over nesten tusen alpetopper.

Løypekart för Val Thorens

Løyper

600

km løype

175 heiser

32 108 129

Høyde over havet 2350 m

Høyeste skikjøring 3230 m

Største fallhøyde 1483 m

Transfertid 3 timer 30 min

Gjestekarakterer
4,8 / 5
1492 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Val Thorens er et helt makeløst skisted. STS Alpereiser er som alltid topp å reise med, bra reiseledere og fint fellesskap. ” Maria - feb 2019

”Reisen med STS Alpereiser til Val Thorens har vært fantastisk og jeg lengter allerede tilbake” Sanne - mar 2019

”Fantastisk reisemål, bra personale og god mat. Val Thorens hadde alt vi kunne ønske oss.” Albin - feb 2019

”Mange takk til Johan og Nuutti for suveren guiding og morsomme afterski-stunder.” Sara - feb 2019

Les Trois Vallés - Verdens største skisystem

Les Trois Vallés (De tre dalene) er både Alpenes og verdens største sammenhengende skisystem.  Med totalt 600 kilometer snøsikre løper føles utvalget av ski nesten uenderlig.

Oppgrader heiskortet ditt og få tilgang til Les trois Vallés 

Langrenn i Val Thorens

Val Thorens har totalt 4 kilometer preparerte langrennsløyper, med mulighet for både klassisk og skatekjøring.  Løypene er perfekte for nybegynnere eller de som bare vil tilbringe noen timer i det fantastiske alpelandskapet.

Lenger ned i dalen mellom Les Menuires og St Martin de Belleville finnes det 28km merkede løyper for langrenn. Det beste utgangspunktet ligger ved den svært pittoreske Plan de l'eau i Les Menuires og løypene er alle godt merket ut mot de lavereliggende landsbyene langs dalen, som ender i Châtelard.