Ischgl

1 377 - 2 872 m o h

En koselig by med et moderne skisystem

Ischgl er sjarmerende, småsprøtt og herlig østerriksk. Kyr i bakgatene og jetsettere i barene. Verdensberømt afterski og flotte bakker i et dramatisk vakkert alpinlandskap.

Mer variert og spennende enn dette kan ikke en skiferie bli. Skikjøring i det store Silveretta Arena anlegget finner sted fra 2000 til 2872 meter over havet, og gir oppholdet ditt solide løfter om snø. Anlegget har 44 heiser, like moderne som resten av byen som bl.a har en praktisk gangvei på rullebånd. Til tross for moderne fasiliteter har Ischgl beholdt sin tradisjonelle sjarmerende Tyrol-karakter.

Afterskien her er en av de beste festglade skikjørere kan finne. Byens klubber pulserer til tidlig morgen, hver dag. Bob Dylan, Katy Perry og Jon Bon Jovi er noen av de internasjonale superstjernene som har opptrådt på det årlige Top Of The Mountain arrangementet og mulighetene for vellykket kjendisspotting er alltid til stede her. Bill Clinton og Paris Hilton er bare noen  av de som har valgt Tyrols underholdningsmetropol som feriemål.

Derfor skal du velge Ischgl

Topp moderne skisystem
Sjarmerende alpeby
Variert skikjøring
Bra fallhøyde
Livlig afterski
Snøsikkert nov-mai
Gjestekarakterer

4,6 / 5

(6088 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

lør 20 apr - 01:01

2°C

Sol

160 cm

Snødybde

Høyde over havet 1377 m

Høyeste skikjøring 2872 m

Største fallhøyde 1502 m

Transfertid 1 time 30 min

Løyper

234

km løype

45 heiser

11 40 14

Våre hotell i Ischgl

Sorter etter

Forhåndsbestill vinteren 2020

Sikre vinterens beste uke!

Forhåndsbestill

Kart over Ischgl