Aktiviteter i Ischgl

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle skireiser under vintern 2024.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31/8 på alle skireiser under vinteren 2024

Åpent kjøp til:

31/8

Aktiviteter i Ischgl

I Ischgl så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Favorit!

Fondueaften

Fondue er nesten et must når man er i Alpene. På Hotel Alpina har vi et hyggelig arrangement, der man får spise så mye fondue man vil av tre ulike slags kjøtt; kylling, biff og svin. Smakfullt tilbehør er bakt potet, pommes frites, salat og forskjellige typer sauser. Denne trivelige kvelden bør du ikke gå glipp av!

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Benytt muligheten til å perfeksjonere dine carvingkunnskaper. Uansett om du er en dyktig og erfaren skikjører eller nettopp har begynt å utforske skikjøring, så er dette arrangementet meget lærerikt og nyttig. I løpet av to timer om formiddagen hjelper en autorisert skilærer deltakerne med å utvikle og finslipe carvingteknikken deres.

Legg til i bestilling

Heidelberg Hütte

Har du noen gang snørekjørt bak en scooter, 6 km rett ut i ingenmannsland? Nå har du sjansen til å oppleve det! Ta tak i repet og la deg imponere av den vakre naturen. Vel fremme på hytten er det muligheter for å spise noe godt eller ta en varmende kaffe. På hjemveien tar vi skiene fatt!

Legg til i bestilling