Sommerreiser til Alpene 

Siste sjanse: spar opptil 4 500 kr

Alle middager inkludert + 1000 kr i tidlig ute- rabatt. Bestill før 28/2!

Siste sjanse: spar opptil 4 500 kr

Alle middager inkludert + 1000 kr i tidlig ute- rabatt. Bestill før 28/2!

Oppgi kode

SOMMER-1000

Oppgi kode

SOMMER-1000

Gjør sommerdrømmen virkelig!

Sommeren i Alpene byr på fantastiske eventyr med storslåtte naturopplevelser. Nyt svimlende utsikt, god mat og noen av verdens beste vandringsruter. For deg som vil ha en ferie fylt av aktiviteter, utflukter og avkobling er en sommer i Alpene det perfekte feriealternativet. 

Sommeren 2020 arrangerer vi reiser til Alpenes mest populære steder - Bad Gastein og Cervina. Alle stedene er kjent for sin vakre natur, gode mat og store aktivitetstilbud med vandring, sykling, klatring, bading og golf. Les mer om stedene nedenfor.

Spar opptil 4 500 kr
Dager
Timmer
Minutter
Sekunder
  • I uke 23-25 og uke 33-38 får du 1000 kr i tidlig ute- rabatt. I tillegg er alle middager på reisen inkludert (verdi opptil 3500 kr). Bestill før 28/2!

Oppgi kode: SOMMER-1000 ved bestilling

Våre vandringsreiser

Vandringsreiser til Bad Gastein, Østerrike

Naturen rundt Bad Gastein betraktes av mange som Alpenes vakreste, og innbyr til flotte vandringer tilpasset ethvert utgangspunk. Vi tilbyr vandringer i fire varianter. 

Vandringsreiser til Cervinia i Italia

Med over 200 kilometer naturskjønne vandringsstier, fantastisk fjellutsikt, sommerskikjøring og et stort utvalg av aktiviteter har Cervinia blitt en feriefavoritt også om sommeren.

Familieuker i Bad Gastein

Raft gjennom dype dalganger, vask gull i Angertal, erobre klatreveggen og nyt en foreldrefri dag. Ta med familien inn i naturens eget eventyrland i sommer og oppdag hva  Alpenes eventyrverden har å tilby.