Sommerreiser til Alpene 

Akkurat nå: spar opptil 4 500 kr

Alle middager inkludert + 1000 kr i tidlig ute- rabatt.

Spar opptil 4 500 kr

Alle middager inkludert + 1000 kr i tidlig ute- rabatt.

Oppgi kode

SOMMER-1000

Oppgi kode

SOMMER-1000

Gjør sommerdrømmen virkelig!

Sommeren i Alpene byr på fantastiske eventyr med storslåtte naturopplevelser. Nyt svimlende utsikt, god mat og noen av verdens beste vandringsruter. For deg som vil ha en ferie fylt av aktiviteter, utflukter og avkobling er en sommer i Alpene det perfekte feriealternativet. 

Sommeren 2020 arrangerer vi reiser til Alpenes mest populære steder - Bad Gastein og Cervina. Alle stedene er kjent for sin vakre natur, gode mat og store aktivitetstilbud med vandring, sykling, klatring, bading og golf. Les mer om stedene nedenfor.

Bestill tidlig – spar opptil 4 500 kr

I uke 23-24 og uke 33-38 får du 1 000 kr i rabatt/person. I tillegg er alle middager på reisen inkludert (verdi opptil 3500 kr).

Oppgi kode: SOMMER-1000 ved bestilling.

Gjestekarakterer
4,6 / 5
41252 anmeldelse
Gjesteomtaler

”En helt utmerket uke med FANTASTISKE reisedelere. Vet ikke om noe som kan gjøres bedre! Derfor kommer vi helt sikkert tilbake.” Torstein og Liv, Nordstrand - mai 2018

”Reiselerer og guider var veldig flinke, hyggelige og gjorde vandreturene til en stor opplevelse! Det var god lunsj på trivelige hytter. Vi hadde god tid og det var en avslappet atmosfære! Alt i alt har jeg hatt en kjempefin uke, mye takket være Monika og Rasmus, dere er helt topp!!:)” Bjørg, Røvik - jul 2018

”: Fantastisk flott ferie som var mye mer enn forventet. Profesjonelle guider i STS og veldig høy score til Eva, vandringsguide, og Fredrik som var konstant blid og hyggelig. Vil også trekke ekstra frem servitør på Hotell Post som var den beste vi kunne fått. Nydelig alt, savner ingenting! :)” Kerstin, Tau - jun 2018

”Min beste ferie til nå :) TAKK” Frank, Jørpeland - jun 2018

”godt organisert fra begynnelse til slutt. Kunnskapsrike og erfarne guider/fjellførene gjorde hele turen til en flott uke.” Eva, Hanklien - jul 2018

Våre vandringsreiser

Vandringsreiser til Bad Gastein, Østerrike

Naturen rundt Bad Gastein betraktes av mange som Alpenes vakreste, og innbyr til flotte vandringer tilpasset ethvert utgangspunk. Vi tilbyr vandringer i fire varianter. 

Vandringsreiser til Cervinia i Italia

Med over 200 kilometer naturskjønne vandringsstier, fantastisk fjellutsikt, sommerskikjøring og et stort utvalg av aktiviteter har Cervinia blitt en feriefavoritt også om sommeren.

Familieuker i Bad Gastein

Raft gjennom dype dalganger, vask gull i Angertal, erobre klatreveggen og nyt en foreldrefri dag. Ta med familien inn i naturens eget eventyrland i sommer og oppdag hva  Alpenes eventyrverden har å tilby.