St Anton

1 304 - 2 650 m o h

Fantastisk skikjøring med legendarisk offpiste

St Anton har vært folkets favoritt i mange år. Hvis du tar en rask titt på løypekartet er det ikke vanskelig å forstå hvorfor nettopp den sjarmerende tyrolerbyen, St Anton am Alberg, på 1 304 meter over havet, var sted for verdens første skiskole og senere foretrukket som vert for VM i utfor i 2001.

Det ultimate skistedet

I dag fremstår St Anton som den komplette alpedestinasjon. Skiområdet er enormt, og mulighetene mange. Her får du alt du trenger for en vellykket skiopplevelse; snøsikkerhet, varierende løypenett, store høydeforskjeller, puddersnø og enorme muligheter for friskikjøring, både alpint og på snowboard. 

Det er et flertall av middels bratte bakker i St Anton. De sorte løypene er få, og de blå og røde løypene dominerer løypekartet. Skikjøringen rundt St. Anton, med 2811 meter høye Valluga i midten, byr også på variert og god kjøring. 

Verdens beste after-ski

I St Anton finner du hotelltilbud, spa og restauranter i alle varianter.  Nattelivet omtales som et av Østerrikets beste, og det hevdes at St Anton har verdens beste after-ski.  Den kjente Krazy Kanguruh ligger 500 meter opp i skibakken. Og på Mooserwirt er det fullt allerede før heisene stenger.   

Derfor skal du velge St Anton

Klassisk skisted
Legendarisk offpist
Hyggelig by
Snøsikkert
Østerrikes beste natteliv
Skikjøring også i Zürz-Lech
Gjestekarakterer

4,5 / 5

(8889 anmeldelse)
Vær & snødybde Vær & webcameror

tir 23 apr - 09:31

1°C

Overskyet

350 cm

Snødybde

Høyde over havet 1304 m

Høyeste skikjøring 2650 m

Største fallhøyde 1507 m

Transfertid 1 time 30 min

Løyper

350

km løype

97 heiser

18 46 65

Hotell i St Anton

Sorter etter

Forhåndsbestill vinteren 2020

Sikre vinterens beste uke!

Forhåndsbestill

Kart over St Anton