Aktiviteter i St Anton 

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Aktiviteter i St Anton

I løpet av skireisen til St Anton så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien. Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Ribskveld

Bli med til Bobos for en hyggelig kveld. Her spiser vi gode spare-ribs med tilbehør. Et veldig populært og hyggelig arrangement blant våre gjester.

Legg till i bestilling

Offpisttur

St. Anton er ikke bare kjent som skistedet med fine løyper, men først og fremst for den fantastiske offpistskikjøringen. Ski Arlbergs skisystem tibyr en av verdens beste offpistmiljøer, men også en av de farligste. Tenk på å respektere skilt og avsperringer som finnes og hold også utkikk etter de blinkende lampene ved de store løypekartene. Vi arrangerer flotte og heftige offpistturer sammen med velutdannede og erfarne fjellguider fra Pist to Powder. Det finns fire ulike nivåer å velge mellom, samtlige avpasset kompentansenivået på dem som er med. Turene arrangeres når været tillater det.

Legg merke til at arrangementet kun gjelder for skikjørere.

Legg till i bestilling

Weisse Ring

Vita Ringen - utflukt til Lech og Zürs for å dra på den berømte skituren.

Legg till i bestilling