Skikjøring i St Anton

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Skikjøring i St Anton

St Anton tilhører Arlberg skiområde. Her har du tilgang til 280 kilometer med løyper og 84 heiser fordelt på tre anlegg, med høyeste kjørehøyde på 2650 meter over havet. Den største høydeforskjellen er på 1507 meter og den lengste løypa er ca 10 kilometer lang. Det er også mange lett tilgjengelige off-piste områder, mange med svært store flater.

Fortsett til:
» Løypkart
» Langrenn

Schindlerspize har herlige carvingløyper. Rød 14, Blå 17 og Blå 1 utgjør en fin kombinasjon av sammenhengende løyper som vi anbefaler sterkt. Det samme gjelder blå løype nr. 34 som er Arlberganleggets beste carvingsløype. Prøv den! Stuben har herlige røde bakker som strekker seg ned til byen. Rød 2 fra toppen av Gampberg via rød nr.1 til byen er en utfordring og en god melkesyretest. Rendl er best etter lunsj når solen har tittet frem.

Det store heissystemet St Anton – Galzig har den beste og tøffeste kjøringen med de lengste løypene. I Kandahar kjører du i legendenes spor. Svart løype nr 2 er en skikkelig utfordring. Her gikk det berømte Kandahar-rennet allerede i 1928. 

Fra Gampen kan du kjøre rodel fra toppen i fire fartsfylte kilometre tilbake til byen med væskepause på Rodelhütte.

Litt enklere, godt preparerte bakker, finner du i Happy Valley eller Steissbachtal som det kalles lokalt. Zürs og Lech har også fine løyper med hovedsakelig røde og blå løyper. Ringen er en dagstur fra skibakkene og løypene mellom nabobyene Zürs og Lech. Løype 34 i Lech kan du kanskje kjenne igjen fra skiscenene i "Bridget Jones: The Edge of Reason".

Offpist

Tøft, utfordrende og urørt puddersnø. Rutinerte kjørere vender gjerne tilbake til St Anton. Mulighetene til nye utfordringer virker nesten uendelige. Skiroute 33 starter på toppen av Madlochbahn i Zürs og er en kontrollert offpist som du bør passe på å kjøre etter et snøfall.

I Hinter-Valluga er det uendelige offpistmuligheter, ikke sjelden med urørt pudder. På baksiden av den høyeste toppen i området, 2 811 moh, får du en offpist med 1 200 meters høydeforskjell ned til Zürs – naturligvis med sertifisert fjellguide.

Offpist med fjellguide

Vil man leie fjellguide i løpet av uken sin i St Anton, anbefaler vi å bestille fra Piste to Powder. Med sine 17 års erfaring med offpistkjøring i St Anton lar de dere oppleve de beste svingene utenfor løypene på en trygg måte . Velg mellom 3 tilpassede nivåer, fra offpist-nybegynner til ekspert. Bestill via linken under eller snakk med en av våre dyktige reiseledere på stedet så hjelper de dere.

Bestill fjellguide her >>

Langrenn St Anton

St Anton am Arlberg har lenge vært et viktig alpinsted. Men ikke så mange vet om at det også finnes lange og fine langrennsløyper her. Faktisk hele 40 km preparerte spor.

Siden det pleier å være godt med snø og mange løyper av ulik vanskelighetsgrad og parkeringsmuligheter for dagsbesøkende, så er St Anton populært for langrennstentusiaster. Løypene er enkle, men også med noe kupert som gir god variasjon.

Spor St Christoph er 2,5 km og middelsvart på 1.800 moh. Passer også for skøyting.

Spor Stanzertal, 22 km, starter ved Werststoffhof gård ved Aubrücke. Enkelt spor som går langs elven Rosanna mot Flirch.

Spor Ganderau, 3 km. Starter øst for Hotel Tirolerhof. Enkelt spor der hunder aksepteres. Sammenkoblet med Stanzertal;

Spor Verwall, 10 km. Fantastisk spor som starter 200 m fra Hotel Mooserkreuz. Små bakker langs den romantiske Verwalldalen.

Spor Reit, 2 km. Enkelt, flatt spor i østre del av Pettneu. Henger sammen med Stanzertal. Perfekt for trening. Belyst.

 

Løypekart för St Anton

Løyper

305

km løype

88 heiser

18 46 65

Høyde over havet 1304 m

Høyeste skikjøring 2650 m

Største fallhøyde 1507 m

Transfertid 1 time 30 min

Gjestekarakterer
4,6 / 5
9526 anmeldelse
Gjesteomtaler

”Fantastisk reise fra start til slutt. Koselige reiseledere, hyggelig verktskap på Haus Gruber. Bra afterski og uteliv og ikke minst helt krem skikjöring med Viggo. Ha en fortsatt deilig sesong.” Henrik - feb 2019

”Haus Genewein: veldig bra hotell, både plassering og service!” Hilde - mar 2019

”Bra paketlösning, trender icke tanke på noe, allt er tatt hand om av STS.” Anders - feb 2019

”Totalt sett veldig bra! Reiser gjerne med STS igjen!” Pål - jan 2019

”Syntes reisen var super. Ingenting å klage på!” Maria - mar 2019

”Meget bra skisted, kan anbefales har allt. Å reise med STS gjör allt enklere, anbefeles!!” John - feb 2019

”Meget hyggelige reiseledere. Positive og energiske jenter som gjorde turen vår til St anton helt perfekt :) ” Erik - feb 2019

Heiskort i St Anton

Ett enkelt heiskort i St Anton gir deg tilgang til hele Ski Arlberg området (St. Anton, St. Christoph, Stuben, Klösterle Sonnenkopf, Lech, Zürs, Warth-Schröcken).

Husk at heiskort inngår om du bestiller våre Alpe Inclusive®-reiser til St Anton.

Langrenn i St Anton

St Anton am Arlberg har lenge vært et kjent alpinsted. Men det er ikke mange som vet at St Anton har lange, fine langrennsløyper. 

Det finnes omtrent 40 kilometer løyper. Ettersom det er mengder av bra snø, et stort antall langrennsløyper med variert vanskelighetsgrad og parkeringsmuligheter for dagsbesøkende, så er St Anton ideelt for langrennsløperen. Det lange løypenettverket tilbyr behagelige, men også noe kuperte slynger og dermed god variasjon.

Längdspår i St Anton

Langrennsløyper Lengde Type skiløp
St. Christoph Totalt 2,5 km Klassisk og skating
Stanzertal Totalt 22 km Klassisk og skating
Ganderau Totalt: 3 km Klassisk og skating
Verwall Totalt: 10 km Klassisk og skating
Reitl Totalt: 2 km Klassisk og skating