Aktiviteter i Bad Gastein

Aktiviteter i Bad Gastein

I løpet av skireisen til Bad Gastein så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Piknik i bakken

Med vakker utsikt over Gasteinerdalen hviler vi slitne ski muskler med en festlig piknik. Plassen er til høyre for Kleine Scharte i Schlossalms-området. Her varter vi opp med pølser, skinke, andre østerrikske spesialiteter og drikker. Vi håper på en varmende sol og den hviteste snø.

Pris: 120 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 255
Bestill

Skisafari i Ski Amadé

Nå gir vi deg muligheten til å få oppleve dette gigantiske skiområde på en og samme skidag. Systemet tar oss fra Gasteinerdalen hele veien til Flachau via Alpendorf og Wagrain. Totalt kommer vi til å kjøre minst 60 km i preparert terreng. Om torsdag morgen tar vi første heisen opp i Dorfgastein og derfra får vi en vidunderlig lang bakke ned til Grossarl. Etter en kort transfer til Alpendorf kjører vi ski hele veien til Wagrain og Flachau. Vi tar noen velfortjente pauser på noen av de koselige hyttene og stopper på topper for å nyte den herlige utsikten. I Flachau får vi muligheten til å prøve Hermann Maiers World Cup-bakke, før vi avslutter med afterski i Flachau.

Pris: 410 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 510
Bestill

Carving Clinic

Ta sjansen og finslip carving-kunnskapene dine. Uansett om du er en dyktig skikjører eller akkurat har begynt å lære deg grunnprinsippene er dette en lærerik mulighet. I løpet av ca. to timer kommer en utdannet skilærer og hjelper deg med å utvikle og finslipe carvingteknikken din.

pris per person

fra kr 410
Bestill
Favorit!

Barrunde

Vi besøker noen av Bad Gasteins beste puber og prøver østerrikske spesialiteter. Det pleier å bli bra stemning og det er en bra mulighet til å bli bedre kjent med dine medreisende! Minimumalder er 18 år.

pris per person

fra kr 235
Bestill

Fondeukveld i Hofkeller

Lengst nede i kjellerhvelvet på Hotel Salzburger Hof finnes Hofkeller – en genuin og trivelig østerriksk restaurant. Her spiser vi en lekker fondue, noe som betyr at man lager kjøttet sitt selv i en gryte med kokende olje på bordet. Til kjøttet serveres det forskjellige sauser, salat, potet eller pommes frites. En glimrende mulighet til være med familie og venner, og å finne nye! Meld deg på så fort som mulig, det er begrenset antall plasser i restauranten,og arrangementet er veldig populært!

Pris: 105 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 260
Bestill

Ukeoversikt for våre aktiviteter i Bad Gastein

Merk at våre arrangementer på reisemålet ved lavt deltakerantall eller ulempelig vær kan bli innstilt eller bytte dag.
Dag Aktivitet Information
Søndag Barrunde Med guide
Tirsdag Carving Clinic 2 timer med skidinstruktør
Tirsdag Piknik Mad, dryck och selskap av guider
Torsdag Skisafari Heldagsutflykt inkl. busstransfer
Vil du legge til en aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Spa & wellness i Bad Gastein

Bad i varme kilder

Avslapping og velvære kommer naturlig i kurbyen Bad Gastein med thermalvann i en unik atmosfære.  Les mer om spa-avdelinger i Bad Gastein.

Les mer