Aktiviteter i Bad Gastein

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Aktiviteter i Bad Gastein

I Bad Gastein så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Favorit!

Piknik i bakken

Med vakker utsikt over Gasteinerdalen hviler vi slitne ski muskler med en festlig piknik. Plassen er til høyre for Kleine Scharte i Schlossalms-området. Her varter vi opp med pølser, skinke, andre østerrikske spesialiteter og drikker. Vi håper på en varmende sol og den hviteste snø.

Legg til i bestilling

Skisafari i Ski Amadé

Nå gir vi deg muligheten til å få oppleve dette gigantiske skiområde på en og samme skidag. Systemet tar oss fra Gasteinerdalen hele veien til Flachau via Alpendorf og Wagrain. Totalt kommer vi til å kjøre minst 60 km i preparert terreng. Om torsdag morgen tar vi første heisen opp i Dorfgastein og derfra får vi en vidunderlig lang bakke ned til Grossarl. Etter en kort transfer til Alpendorf kjører vi ski hele veien til Wagrain og Flachau. Vi tar noen velfortjente pauser på noen av de koselige hyttene og stopper på topper for å nyte den herlige utsikten. I Flachau får vi muligheten til å prøve Hermann Maiers World Cup-bakke, før vi avslutter med afterski i Flachau.

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Ta sjansen og finslip carving-kunnskapene dine. Uansett om du er en dyktig skikjører eller akkurat har begynt å lære deg grunnprinsippene er dette en lærerik mulighet. I løpet av ca. to timer kommer en utdannet skilærer og hjelper deg med å utvikle og finslipe carvingteknikken din.

Legg til i bestilling

Fondeukveld

Lengst nede i kjellerhvelvet på Hotel Salzburger Hof finnes Hofkeller – en genuin og trivelig østerriksk restaurant. Her spiser vi en lekker fondue, noe som betyr at man lager kjøttet sitt selv i en gryte med kokende olje på bordet. Til kjøttet serveres det forskjellige sauser, salat, potet eller pommes frites. En glimrende mulighet til være med familie og venner, og å finne nye! Meld deg på så fort som mulig, det er begrenset antall plasser i restauranten,og arrangementet er veldig populært!

Legg til i bestilling