Familiereiser til Bad Gastein

1 000 kr rabatt/person

Gjelder på allerede prisreduserte reiser i uke 10–12 ved bestilling før 10 mars.

1 000 kr rabatt/person

Gjelder på allerede prisreduserte reiser i uke 10–12 ved bestilling før 10 mars.

Oppgi kode:

SNOW-1000

Oppgi kode:

SNOW-1000

Familiens favorittsted i Alpene

Bad Gastein er det ultimate stedet for hele familiens skiferie i Alpene. Her finnes barnevennlig skikjøring, skandinavisk skiskole, et populært eventyrbad og uendelig med aktiviteter for barn i alle aldre. Gjennom hele vinteren har vi dessuten generøse tilbud for barnefamilier!

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; kort transfer fra flyplassen, stort og variert skisystem, moderne og prisgunstig familiehotell, mengder av aktiviteter og generøse tilbud for barn gjennom hele vinteren.

Familievennlig skikjøring

Skisystemet i Bad Gastein omfatter 210 km med løype over fem skiområder med kjørehøyder opp til 2 700 moh. Her finnes løyper av ulik karakter for hele familiens nivåer og interesser. Stubnerkogel er det nærmeste fjellet i systemet som ligger midt i sentrale Bad Gastein. Området ved Stubnerkogelbahn passer perfekt for barn og nybegynnere. Her ligger også skiskolen Schneesportschule Gastein med skandinaviske skilærere som henvender seg til barn mellom 4 og 14 år.

Skizentrum i Angertal/Schlossalm er et annet barnevennlig skiområde med flere nybegynnerbakker og heiser. Hit kan du ta deg både på ski eller med buss. For de litt eldre barna finnes det en populær funpark i samme område.

Aktiviteter for barn i alle aldre

Våre barnegrupper STS Kids Club og Young Riders tilbyr massevis av aktiviteter for barn i alle aldre. Sammen med våre dyktige guider kommer barna ha fullt opp under uken med alt fra felles skikjøring, piknik i bakken, poolparty og filmkveld. Ingen dag er lik den andre!

Barnepass - Utover alle aktivitetene er det også mulighet til å bestille barnepass på Hotel Salzburger Hof. Kontakt reiselederen din i Bad Gastein for mer informasjon.

Familiehotell i Bad Gastein

Vi tilbyr et stort utvalg av egne hoteller i Bad Gastein som passer perfekt for familier. Med store rom, god mat og sentral beliggenhet får dere en bekvem hotellopplevelse i hele uken.  

Hotel Salzburger Hof er vårt mest populære familiehotell med familierom for opp til 6 personer. Hotellet har fine fasiliteter med spill- og lekerom samt to spa-avdelinger og en innendørsbasseng.

Barn reiser fra kun 5 995 kr!

Hele vinteren tilbyr vi gunstige priser og rabatter for barn mellom 2-17 år. I Bad Gastein får barn dessuten gratis skiutleie hele sesongen, og gratis heiskort i utvalgte uker.

Les mer & bestill »

Barn mellom 4–12 år

STS Kids Club – eventyr hele uken

I vår populære Kids Club finner vi på morsomme aktiviteter med barna hver dag, både innen- og utendørs. Våre skandinavisktalende guider ser til at barna stortrives. Vi pusler, leker i snøen, leter etter snøskatter, har piknik i bakken, barneafterski og poolparty for de litt eldre barna. STS Kids Club bestilles på stedet i Bad Gastein og egner seg for barn mellom 4–12 år.

* STS Kids Club arrangeres i utvalgte uker.

 
Barn mellom 12–17 år

Young riders – fartsfylt fra morgen til kveld

For de litt eldre barna tilbyr vi Young Riders. I løpet av uken kan man være med på felles skikjøring med våre dyktige guider. Om kveldene arrangeres blant annet pingpongturnering, kinokveld med popcorn, femkamp og andre morsomme aktiviteter. Young Riders bestilles på stedet i Bad Gastein og egner seg for barn mellom 12–17 år.

* Young Riders arrangeres i utvalgte uker.