Skikjøring i Obergurgl

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Skikjøring i Obergurgl

Det unike med Obergurgl er at det er svært få mennesker i bakkene. Landsbyen ligger innerst i Ötztal og der kommer ikke helgeturistene hit. Du kan stå på ski på tre fjell: Festkogl 3 038 moh, Hohe Mut på 2 670 moh og Wurmkogl på hele 3 082 moh. Heiskortet er også gyldig i Sölden, noe som er et ekstra pluss!

Fortsett til:
» Langrenn

Hohe Mut er snillest. Løype 6 fra midtstasjonen er perfekt for nybegynnere. I 16 og 17 kan du nyte flotte turer blant vakre furutrær. Litt mer utfordrende er det i den herlige røde nummer 7, og ønsker du enda tøffere skikjøring du kan ta offpiste rute nummer 2.

Festkogls bakker er brede og mer utfordrende. Test den svarte nummer 9 og deretter videre til nummer 3 ned til landsbyen. Kjempebra skikjøring! Ellers kan du velge nummer 8 via løype 6 til Nederhütte og deretter helt ned til byen. Nok et nydelig alternativ.

Wurmkogl har en blanding av bratte svarte bakker og lange blå. Her er anleggets lengste løype på 8 km og en høydeforskjell på 1 260 meter. Nummer 20 er den offisielle treningsbakken for det amerikanske kvinnelandslaget, og hører, sammen med bakke nummer 26, til anleggets beste bakker.

Hver torsdag er det kveldskjøring i Wurmkogel og tirsdag kveld er det skishow med kjøring og avslappende afterski i Festkogl.

Obergurgl tilbyr også flott offpiste skikjøring. Du kjører på begge sider av Kirchenkar, på Kirchenkogl og fra Festkogl ned til Ferwalltal som er fantastiske muligheter til å teste teknikken. I løpet av uken arrangeres offpiste turer med guide.

En annen spennende opplevelse, er den tre kilometer lange, kveldsbelyste akebakken fra Hochgurglbahns øvre stasjon og ned til Pill i dalen.

Løypekart for Obergurgl

Løyper

256

km løype

56 heiser

17 41 38

Høyde over havet 1930 m

Høyeste skikjøring 3080 m

Største fallhøyde 1260 m

Transfertid 1 time 45 min

Gjesteomtaler

”Det har vart den BESTE reisen jag har vart med på. Hotellet var fantastiskt med mge dyr og huggelige mennesker. Hotell eierer var snill og hjellpsamm. Hit vil jag gjerne igen!” Mathilde - feb 2019

”Hotell Bergkristall I Obergurgl var helt fantastisk. Otrolig hyggelig vetskap, kjernmeksselig med personlig service. Fantastisk sted å reise til samme med barnebarn. Herlig var & fantastiska löype for alle nivåer. Spektakulärt landskap med höy wow-faktor. Elsket stedet!” Randi - feb 2019

”Turen var opp til all forventning!” Maria - jan 2019

Langrenn i Obergurgl

Obergurgl-Hochgurgl briljerer med perfekt preparerte løyper for langrenn, perfekt også for høydetrening. Profesjonell instruktør for både nybegynnere og avanserte langrennsløpere finnes på Obergurgl-Hochgurgl skiskoler. Alle løypene har både skating og klassisk kjøring.

Langrennsløyper i Obergurgl

Langrennsløyper Lengde Type skiløp
Pill/Angern/Poschach Totalt 7,2 km Klassisk og skating
Obergurgl Totalt 3 km Klassisk og skating
Hochgurgl Totalt: 2 km Klassisk og skating