Bilde

Hotel Josl

Obergurgl

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 183 anmeldelse ›

”Et fint og moderne hotell som ligger nær det meste. Herlig spaavdeling med basseng. Maten er virkelig suveren! ” Henrik - mar 2017

”Moderne stil møter tradisjonell Tyroler-innredning. De tre høydepunktene var uten tvil personalet, maten og spaavdelingen. Personalet tok oppgavene sine på alvor og var veldig hyggelige. Vi kommer tilbake neste år! ” David - mar 2017

”Hotellet ligger bare noen hundre meter fra de største skiheisene. Fin bar med koselig peis. Servicen i både baren og restauranten er førsteklasses - likeså maten. Jeg anbefaler dette hotellet varmt. ” Philip - mar 2017

Skiheis

150 m

Skibuss

300 m

Sentrum

0 m

Fra kr 21 869/person

Inkl fly, overnatting & halvpensjon

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 11.01.2025 med overnattning i dobbeltrom komfort

Hotel Josl – moderne designhotell som passer for voksne

Moderne Hotel Josl er et hyggelig firestjerners hotell med svært bra beliggenhet i Obergurgl, bare et steinkast fra heisen og kort vei til landsbyen. Skibakkene stopper helt inntil hotellet så man kan nyte praktisk ski-in. Det luksuriøse hotellet har aldersgrense 16 år og tilbyr gjestene en rolig og avslappet atmosfære under hele besøket.

Alle rommene er moderne innredet, lyse og har fantastisk utsikt. Interiøret er en kombinasjon av moderne og klassisk, koselig alpe-stil, noe som skaper en hjemmekoselig følelse. Badene er også moderne og delikate, og alle rommene har alle tenkelige bekvemmeligheter og balkong med utsikt over vakre Obergurgl.
Hotel Josl er et spa-hotell ut over det vanlige. Hotellet har et stort spa-anlegg fordelt over de to øverste etasjene på hotellet; hele 500 kvadratmeter med spa omgitt av glassruter. Herfra har man en fantastisk panoramautsikt over omgivelsene. Det finnes en mengde ulike badstuer, dampbad, innen- og utendørsbassenger, flere relax-avdelinger samt tilgang til massasje og andre behandlinger (mot avgift). Badekåpe og tøfler finnes på rommet.

Foruten spa og avkobling finnes det flere muligheter til å omgås og koble av over god mat og drikke. På hotellet finnes det en populær og trendy bar som har åpent både på dag-og kveldstid. Enten du ønsker noe å kjøle deg ned med når du kommer hjem etter en dag i bakken, eller for å runde av middagen med en drink, er dette stedet for deg.

I hotellets hyggelige og hjemmekoselige restaurant dekkes det opp en frokostbuffé av ypperste kvalitet hver morgen og på ettermiddagene bys det på bakverk. Har man bestilt vår prisgunstige Alpe Inclusive-pakke serveres de gode fireretters middagene her. Kokken og teamet hans lager fantastisk mat med internasjonale smaker og legger vekt på lokale og ferske råvarer. Her finnes også et velfylt vinkart verdt å sjekke ut.

Hjertelig velkommen til et luksuriøst voksenhotell med perfekt beliggenhet i Obergurgl!

Derfor skal du velge Hotel Josl

Voksenhotell
Toppmoderne fasiliteter
Beliggenhet nært skiheisen
Lyse & moderne rom
Fin spa-avdeling
Trendy lounge & bar
Populær restaurant
Oppvarmet utendørsbasseng

Hotellfakta

Offisiell kategori
4 stjerner
Skiheis
150 m
Sentrum
0 m
Skibuss
300 m
Alpe Inclusive®
Ja
Tøfler
Ja
Afterski/nattklubb
Ja
Balkong i alle rom
Ja
Balkong i noen rom
Ja
Bar
Ja
Badekåpe
Ja
Frokostsal
Ja
Kredittkort godtas
Ja
Heis
Ja
Gym
Ja
Hårføner
Ja
Lounge
Ja
Mulighet for massasje
Ja
Minibar
Ja
Basseng
Ja
Restaurant
Ja
Safe
Ja
Badstue kun for gjester over 16 år
Ja
Mulighet for separate senger
Ja
Dusj/badkar
Ja
Skirom
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Hotel Josl

Dobbeltrom Komfort - 26 m2

Dobbeltrom Komfort med bad/dusj og WC. Noen rom med balkong.

Kart over Obergurgl

Gjestekarakterer
4,3 / 5
6 anmeldelse

  • Frokost
    5
  • Middag
    4

Et fint og moderne hotell som ligger nær det meste. Herlig spaavdeling med basseng. Maten er virkelig suveren!

Moderne stil møter tradisjonell Tyroler-innredning. De tre høydepunktene var uten tvil personalet, maten og spaavdelingen. Personalet tok oppgavene sine på alvor og var veldig hyggelige. Vi kommer tilbake neste år!

Hotellet ligger bare noen hundre meter fra de største skiheisene. Fin bar med koselig peis. Servicen i både baren og restauranten er førsteklasses - likeså maten. Jeg anbefaler dette hotellet varmt.

Hotel Josl Trip Advisor Rating Image

183 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
118
Veldig bra
31
Middels
14
Dårlig
10
Veldig dårlig
10

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 5
Sovekvalitet
Sleep Quality 4,5
Rom
Rooms 4,5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4
Renslighet
Cleanliness 4,5