Aktiviteter i Bad Gastein

Stort utvalg av aktiviteter i Bad Gastein

I Bad Gastein finnes det massevis å oppleve og vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som passer for både store og små. I sommerens program finner du alt fra vin- og snapssmaking til klatring og rafting.

Vinsmaking – søndag

Østerrike sees på av mange i dag som en av verdens fremste podusenter av hvitvin. I den siste tiden har også de røde vinene fått større innpass i markedet og på vår vinsmaking får vi prøvesmake 6 ulike viner, både hvite og røde.  Arrangementet er på engelsk

Inkludert: Smaksprøver – 6 ulike viner.

Pubquiz – mandag

Vår populære pubquiz er et fin anledning til å bli kjent med dine medreisende. Vi samles i baren på Silver Bullet for å konkurrere samtidig som vi slapper av med godt drikke. Temaet for kvelden kan variere, et eksempel kan være ”alper”. Det er fullt mulig å bestille pubquiz før avreise.

Klatring – mandag

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr vi deg muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs(2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Inkludert: Tau, hjelm, sko og kurs med lokale klatringsledere.

Canvas & Cava – tirsdag

Et nydelig, kunstnerisk pusterom på ettermiddagen for å koble av etter vandringsdagen utstyrt med lerret, maling, pensel og et glass musserende vin eller valgfri alkoholfri drikke. Her får kunstneriske sjeler frie tøyler med Alpenes magiske utsikt som inspirasjonskilde.

For barn tilbyr vi Canvas & Cola.

Snapssmaking – tirsdag

Opplev lokalproduserte snapser laget på lokale råvarer. Hans Durzbauer som er brenneriets eier, gir en gjennomgang om brenneriets snapskunst. Etter litt mat får vi smake på ulike snapser. Smakene varierer mellom søtere likører, som skogsbær, bringebær og aprikos, til sterkere snaps som Ziben og Hasselnuss. Etter prøvesmakingen kan man kjøpe med seg flasker fra Hans butikk om man vil.

Rafting – fredag

Sammen med Raftingcenter Taxenbach, som har 20 års erfaring med raftingturer, tilbyr vi en utflukt av den spesielle sorten. Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme og ha god kondisjon. Man må ha med seg badeklær og håndklær.

Inkludert: Bussreise, utstyr, rafting, guide og enklere lunsj.

Legg til i bestilling