Aktiviteter i Bad Gastein

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Bestill før:

30.4

Stort utvalg av aktiviteter i Bad Gastein

I Bad Gastein finnes det massevis å oppleve og vi tilbyr et bredt utvalg av aktiviteter som passer for både store og små. I sommerens program finner du alt fra vin- og snapssmaking til klatring og rafting.

Canvas & Cava – mandag

Et nydelig, kunstnerisk pusterom på ettermiddagen for å koble av etter vandringsdagen utstyrt med lerret, maling, pensel og et glass musserende vin eller valgfri alkoholfri drikke. Her får kunstneriske sjeler frie tøyler med Alpenes magiske utsikt som inspirasjonskilde.

For barn tilbyr vi Canvas & Cola.

Pubquiz – mandag

Test kunnskapene sammen med reisefølget ditt i vår populære Pubquiz! Vi samles i baren på Silver Bullet Bar for å teste kunnskapene våre samtidig som vi nyter noe godt å drikke. Spørsmålene er varierte og kan f.eks handle om vandring, Alpene eller Østerrike.

Vinsmaking – tirsdag

Østerrike sees på av mange i dag som en av verdens fremste podusenter av hvitvin. I den siste tiden har også de røde vinene fått større innpass i markedet og på vår vinsmaking får vi prøvesmake 6 ulike viner, både hvite og røde.  Arrangementet er på engelsk

Inkludert: Smaksprøver – 6 ulike viner.

Klatring – torsdag

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr får du muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs (2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Snapssmaking – torsdag

Opplev lokalproduserte snapser laget på lokale råvarer. Hans Durzbauer som er brenneriets eier, gir en gjennomgang om brenneriets snapskunst. Etter litt mat får vi smake på ulike snapser. Smakene varierer mellom søtere likører, som skogsbær, bringebær og aprikos, til sterkere snaps som Ziben og Hasselnuss. Etter prøvesmakingen kan man kjøpe med seg flasker fra Hans butikk om man vil.

Rafting – onsdag & fredag

Sammen med Raftingcenter Taxenbach, som har 20 års erfaring med raftingturer, tilbyr vi en utflukt av den spesielle sorten. Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme og ha god kondisjon. Man må ha med seg badeklær og håndklær.

Inkludert: Bussreise, utstyr, rafting, guide og enklere lunsj.

Legg til i bestilling

Spa & wellness

Legg hverdagens stress bak deg og gi kroppen en nydelig pause. Avkobling og velvære innfinner seg naturlig på kurstedet Bad Gastein med sine mange termalbad. Midt i sentrale Bad Gastein ligger Europas mest miljøvennlige bad- og spaanlegg, Felsentherme. Her finner man et flere tusen kvadratmeter stort spa-område med flere typer badstuer, dampbad, relaxområder, treningsapparater, vannsklier og oppvarmede bassenger – både innen- og utendørs.

Les mer

Ridning

Oppdag Gasteinerdalen fra hesteryggen i sommer! I Bad Gastein og Bad Hofgastein finnes tre ulike staller med hester, ponnier og islandshester. Her kan man ri både innen- og utendørs alt etter været. Den mer erfarne rytteren kan bestille turer både i naturen eller ridetimer med instruktør. Her finnes også mulighet til å trene både dressur og hopp, enten i gruppe eller privattimer.