Aktiviteter i Bad Gastein

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Hyggelige aktiviteter i Bad Gastein

Bad Gastein er et genialt sommerreisemål. Vi har et stort tilbud av opplevelser, utflukter og aktiviteter, hvilket borger for en super sommerferie sammen med venner eller familie, uansett smak.

Her er overskuddsenergi meget velkommen. Vi lærer deg nemlig gjerne sportsklatring på vegger. For yngre og eldre våghalser anbefaler vi familierafting, der man i skummende hvirvler sammen med en guide rir på bølger og padler seg framover. Fotturer, sykkelturer og trekkspill på en østerriksk aften? Vinsmaking, pubquiz eller ekte fondue? Les mer om våre spennende aktiviteter nedenfor.

Gratis

Guidede turer i byen

Tre dager i uken med start kl. 10:00 kan du helt kostnadsfritt  være med på guidede turer i Gasteinerdalen. Du trenger ikke fjellsko, vanlige sko holder fint, da underlaget består av asfalt og grusveier uten mye bakker.  Alle turer avsluttes i nærliggende hytter der de som vil kan kjøpe en god lunsj.  Ukens turer innledes på søndagen med en rolig historisk vandring i Bad Gasteins sentrum. På tirsdag og torsdag økes tempo med noen av dalens vakreste turer. De som foretrekker kortere turer kan da ta buss tilbake til hotellet. 

Denne aktiviteten er ikke å anbefale for de som ønsker fjelltur.

 

Pubquiz - Mandag

Vår populære pubquiz er et fin anledning til å bli kjent med dine medreisende. Vi samles i baren på Silver Bullet for å konkurrere samtidig som vi slapper av med godt drikke. Temaet for kvelden kan variere, et eksempel kan være ”alper”. Det er fullt mulig å bestille pubquiz før avreise.

Bestill

Vinsmaking – tirsdag

Østerrike sees på av mange i dag som en av verdens fremste podusenter av hvitvin. I den siste tiden har også de røde vinene fått større innpass i markedet og på vår vinsmaking får vi prøvesmake 6 ulike viner, både hvite og røde.  Arrangementet er på engelsk

Inkludert: Smaksprøver – 6 ulike viner.

Bestill

Snapssmaking- tirsdag

Opplev lokalproduserte snapser laget på lokale råvarer. Hans Durzbauer som er brenneriets eier, gir en gjennomgang om brenneriets snapskunst. Etter litt mat får vi smake på ulike snapser. Smakene varierer mellom søtere likører, som skogsbær, bringebær og aprikos, til sterkere snaps som Ziben og Hasselnuss. Etter prøvesmakingen kan man kjøpe med seg flasker fra Hans butikk om man vil. Vi er tilbake i Bad Gastein ca 19:00.

Bestill

Klatring - tirsdag

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr vi deg muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs(2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Inkludert: Tau, hjelm, sko og kurs med lokale klatringsledere.

Bestill

Rafting - Fredag

Sammen med Raftingcenter Taxenbach, som har 20 års erfaring med raftingturer, tilbyr vi en utflukt av den spesielle sorten. Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme og ha god kondisjon. Man må ha med seg badeklær og håndklær.

Inkludert: Bussreise, utstyr, rafting, guide og enklere lunsj.

Bestill