Ridning i Bad Gastein

Ridning i Gasteinerdalen

Oppdag Gasteinerdalen fra hesteryggen i sommer! I Bad Gastein og Bad Hofgastein finnes tre ulike staller med hester, ponnier og islandshester. Her kan man ri både innen- og utendørs alt etter været. Den mer erfarne rytteren kan bestille turer både i naturen eller ridetimer med instruktør. Her finnes også mulighet til å trene både dressur og hopp, enten i gruppe eller privattimer.

I Bad Gastein finner man ridning for alle! Både den som har ridd tidligere og den som aldri har sittet på en hesterygg før er velkommen.  Er det første gang, går man gjennom steg for steg, hvordan alt foregår og blir kjent med hestene, for siden å forsiktig begynne å ri. Naturligvis finnes det hjelmer til låns og etterpå får man mate hestene med epler og gulrøtter!

Barn eller voksne, nybegynnere eller eksperter, her finnes noe for alle. Kanskje vil man oppdage dalen fra hesteryggen og ri langs de stiene og tråkkene som finnes, med utsikt over den fantastiske naturen og de omkransende fjellene.

Velg mellom tre ulike staller i nærområdet; Reitclub Gastein (Bad Gastein), Islandpferdehof Oberhaitzing (Bad Hofgastein) og Tobhartbauer Farm (Dorfgastein).

Raske fakta om ridemulighetene:

  • Velg mellom 3 ulike staller i nærområdet
  • Ridning på ponnier, hester eller islandshester
  • Passer for både barn og voksne, nybegynnere og eksperter
  • Gruppetimer eller privattimer