Spa & wellness i Bad Gastein

Avkobling og velvære i Gasteinerdalen

Legg hverdagens stress bak deg og gi kroppen en nydelig pause. Avkobling og velvære innfinner seg naturlig på kurstedet Bad Gastein med sine mange termalbad. De naturlige kildene oppe i fjellene sies å ha legende effekt, og allerede på 1790-talet var stedet verdensberømt blant kongelige og datidens berømtheter som kom hit for å nyte ren alpeluft, god mat og kurbad. Flere hundre år senere er Bad Gastein fremdeles et mekka for avkobling, velvære og rekreasjon.

PS! Du vet vel at gjester på Hotel Salzburger Hof, Villa Orania og Hotel Post har fri tilgang til to luksuriøse spa-avdelinger?

Felsentherme – Bad Gastein

Midt i sentrale Bad Gastein ligger Europas mest miljøvennlige bad- og spaanlegg, Felsentherme. Her finner man et flere tusen kvadratmeter stort spa-område med flere typer badstuer, dampbad, relaxområder, treningsapparater, vannsklier og oppvarmede bassenger; både innen- og utendørs.

Vannet på spa-anlegget Felsentherme kommer direkte fra de underjordiske kildene oppe i fjellene, og er rikt på mineraler, noe som har en velgjørende effekt på både kropp og sjel. Det helende termalvannet sammen med den friske alpeluften og utsikten over de omkransende fjellene gjør et besøk på Felsentherme til en magisk opplevelse.

Les mer