Utflukt til Grossglockner

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller sommerreisen før 30 april er alle middager inkludert!

Bestill før:

30.4

Grossglockner – spektakulær utsikt

I nasjonalparken Hohe Tauern kan vi la oss forføre av den vakre utsikten over Grossglockner-fjellet. Fantastisk utsikt blandet med fasinerende slyngende veier mellom fjelltoppene, gjør dette til en opplevelse man ikke vil gå glipp av.

Via den slyngende "Grossglockner Hochalpenstrasse" får vi en nydelig naturopplevelse og et praktfullt panorama over mektige fjell og isbreer. Vi drar fra Bad Gastein etter frokost og ca 1,5 time senere tar vi en liten pause for å beundre utsikten. Deretter begir vi oss videre opp til Kaiser Franz Joseph Höhe. Her er muligheten til å spise lunsj med en storslagen utsikt over Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner 3798 moh. Toppen ble besteget første gang i 1799 og siden det har fjellet henført mennesker med sin mektige panoramautsikt.

Etter lunsj fortsetter vi mot pilegrimsstedet Heiligenblut, som ligger ved foten av fjellet. Her finnes det mulighet for å besøke den kirken som er årsaken til at landsbyen har vært utpekt som Østerrikes vakreste flere år på rad.

Høydepunkter i løpet av dagen:

  • Grossglockner Hochalpenstrasse
  • Lunsj med fantastisk utsikt 
  • Pilegrimsstedet Heiligenblut

Dette er inkludert:

  • Busstransfer gjennom hele dagen 
  • Reiselederservice 
  • Bomavgift