Dagsutflukt til Grossglockner

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Spar opptil 3 500 kr/person

Når du bestiller sommerreisen før 30. april er alle middager inkludert.

Hogalpenstrasse – Spektakulær utsikt

I nasjonalparken Hohe Tauern kan vi la oss forføre av den vakre utsikten over Grossglockner-fjellet. Fantastisk utsikt blandet med fasinerende slyngende veier mellom fjelltoppene, gjør dette til en opplevelse man ikke vil gå glipp av.

En av våre mest populære utflukter med fantastiske naturopplevelser og et storslaget panorama over de mektige fjellene og breene. Vi drar fra Bad Gastein etter frokost og etter 1,5 time tar vi en liten pause for å beundre utsikten. Deretter begir vi oss videre opp til Franz Joseph Höhe. Der gjør vi et lengre opphold og har muligheten til å spise lunsj med en storslagen utsikt over Østerrikes høyeste fjell, Grossglockner 3798 moh, og dets enorme brefront. 

Hvem passer utflukten for?

Personer som liker mektige naturopplevelser av ytterste verdensklasse bør melde seg på! Alle i selskapet kan både nyte og la seg fascinere sammen i løpet av denne dagsaktiviteten. Se både spektakulær fjellutsikt blandet med herlig natur og dyreliv. Både store og små har sjansen til å oppleve utenom det vanlige.  

Høydepunkter i løpet av dagen:

  • Pilegrimsstedet Heiligenblut
  • Grossglockner Hogalpenstrasse
  • Lunsj med fantastisk utsikt 

Dette er inkludert:

  •  Transfer gjennom hele dagen 
  •  Svensktalende guide
  •  Bomavgift