Vinterkonferense i Cervinia

Vinterkonferanse i stor høyde i italienske Cervinia

Cervinia i Italia er et utmerket valg for vinterens konferansereise! Nyt sol, snø og skikjøring i kombinasjon med behagelig overnatting og fantastisk mat- og vinkultur. Her finnes også fine møtelokaler som passer perfekt for mindre konferansegrupper. 

Cervinia er Italias høyest beliggende alpelandsby, og kjent for sine mange lange, brede løyper. Skikjøringen strekker seg opp til 3 883 moh og omfatter 350 løypekilometer sammen med sveitsiske Zermatt. Merparten av bakkene ligger mot syd, som betyr at du kan regne med masse sol og lunsjer på hyggelige uteserveringer. Med overnatting 200 m fra heisen på firestjerners Hotel Marmore oppfyller konferansereisen alle deres ønsker. Hotellet passer perfekt for mindre konferansegrupper med opptil 25 personer.

Konferansepakke til Cervinia:

  • Fly t/r fra Oslo inkl bagasje
  • Transfer til Cervinia t/r
  • 3 netter overnattning på Hotel Marmore****
  • Stor frokostbuffé hver morgen
  • 3 gode fireretters middager
  • Konferansekoordinator og guide

Populære aktiviteter

Felles skikjøring

Oppdag Cervinias skisystem i følge med guide! Gjennom en halv dag vil guiden vår vise dere alle gullstedene i skisystemet. Etter en herlig formiddag i bakken er det tid for en god lunsj på en av landsbyens hyggelige restauranter.

 

Piknik i bakken

Med utsikt over fjellene tar vi en pause fra skikjøringen og nyter en gøyal piknik midt i bakken. Ved Plan Maison dekker vi opp en stor piknikbuffé med italienske spesialiteter og drikker. Nyt sol, snø og god mat omgitt av de vakre fjelltoppene.

 

Vinsmaking

I løpet av to timer forteller vineksperten Luca om Italia og Aostadalens vinproduksjon. På Lucas egen restaurant Jour et Nuit vil vi få smake på fem ulike viner i følge med italienske delikatesser i form av ost og spekemat.