Vinterkonferense i Bad Gastein

Skikjøring og teambuilding i østerrikske Bad Gastein

Ta med kollegene til de østerrikske Alpene i vinter! Bad Gastein er vårt mest populære konferansested som tilbyr en perfekt kombinasjon av fest og forpliktelser. Nyt fantastisk skikjøring, livlig afterski, behagelig overnatting, god mat og utmerkede konferansemuligheter. 

Skisystemet i Bad Gastein omfatter 210 km med løype over fem skiområder med kjørehøyder opp til 2 700 moh. Heisen ligger 300 m fra vårt konferansehotell, ærverdige Hotel Salzburger Hof. Her finnes alt for din bedrifts konferansereise.

Konferansepakke til Bad Gastein:

  • Fly t/r fra Oslo inkl bagasje
  • Transfer til Bad Gastein t/r
  • 3 netter overnattning på Hotel Salzburger Hof****+
  • Stor frokostbuffé hver morgen
  • 3 femretters middager av høy klasse
  • Konferansekoordinator og guide

Hotel Salzburger Hof****+

Vakre Hotel Salzburger Hof er vårt eget konferansehotell i Bad Gastein. Hotellet har en av landsbyens beste beliggenheter, midt i sentrum, med panoramautsikt over de omkringliggende fjellene. Her bor man behagelig i vakkert innredede rom med nøye utvalgte materialer ned til den minste detalj, og med tilgang til flere restauranter, barer, to luksuriøse spa-avdelinger, treningsrom og romslige konferanselokaler.

Les mer om hotellet

Konferanse 2 230 meter over havet

Opplev Alpenes nye topprestaurant Gipfelrestaurant Stubner, som ligger hele 2 230 moh og nyt Gasteinerdalens beste utsikt på den store solterrassen. Her finnes et stort utvalg av klassiske østerrikske retter, delikate salater og gode hamburgere tilberedt med kortreiste råvarer av ypperste kvalitet. Restauranten nås med Stubnerkogelheisen som går nede fra dalen og hele veien opp til toppen – enklere blir det ikke! Her finnes utmerkede konferansemuligheter om man vil kombinere god lunsj med jobb. Å avholde møter på en alpetopp er en heftig opplevelse!

 

Populære aktiviteter i Bad Gastein

Felles skikjøring

Oppdag Gasteinerdalens skisystem i følge med guide! Gjennom en halv dag vil guiden vår vise dere alle gullstedene i skisystemet. Etter en herlig formiddag i bakken avslutter vi med en god lunsj på Gipfelrestaurant Subner's hyggelige solterrasse.

 

Piknik i bakken

Med utsikt over Gasteinerdalen tar vi en pause fra skikjøringen og nyter en gøyal piknik midt i bakken. Ved Kleine Scharte dekker vi opp en stor piknikbuffé medøsterrikske spesialiteter og drikker. Nyt sol, snø og god mat omgitt av de vakre fjelltoppene.

 

Fondeukveld

I Hotel Salzburgs rustikke og sjarmerende kjellerhvelv serverer restaurant Hofkeller tradisjonell fondue. Matrettene er perfekte å nyte i litt større selskap der man kan dele flere ulike retter. Vi lover at du ikke kommer til å gå sulten derfra.