Utflukt til Zell am See

Zell am See – alpebyen ved sjøen

Byen som ligger omringet av alpetopper blir et ordentlig ferieparadis om sommeren. Spaser rundt i byen, ta en båt- eller sykkeltur rundt sjøen Zeller See, eller hvorfor ikke ta et svalende bad i sommervarmen?

I Zell am See møtes du av isbreer, alpetopper og den vakre alpesjøen Zeller See. Vår reise fra Bad Gastein tar ca 1 h. Vel framme er det tid til å rusle rundt i landsbyen, spise lunsj, shoppe eller bare nyte den vakre utsikten rundt den krystallblå alpesjøen. Under utflukten til Zell am See er det du som bestemmer tempoet. For den eventyrlystne finnes det en mengde aktiviteter å teste ut, mens du som foretrekker det mer avslappet, kan ta dagen i din egen takt. Vi er tilbake i Bad Gastein igjen ca 16:00.

Zell am See med e-sykkel

For den som vil oppleve så mye som mulig av denne vakre Alpeperlen, tilbyr vi i tillegg en sykkeltur i følge med våre reiseledere rundt sjøen Zeller See. Når vi ankommer Zell am See går vi samlet til sykkelutleien Bründl Sport der vi henter ut e-syklene våre, for så å starte turen vår rundt sjøen. Vi kommer til å ta pauser for å nyte den vakre utsikten og også ta en lenger pause hvor det er mulighet for lunsj.

Dette er inkludert:

  • Busstransfer
  • Reiselederservice

Tilvalg:

  • Guidet sykkeltur rundt innsjøen Zeller See