Familiereiser til Bad Gastein

Eventyr for hele familien

Bad Gastein er den ultimate byen for hele familiens sommerferie til Alpene. Høye fjell, dype daler og uendelig med aktiviteter for store og små fra morgen til kveld.

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; familievennlige hoteller, mengder av aktiviteter og masse god mat. Ingen dag er den andre lik, og våre guider er flinke til å finne på aktiviteter som passer barn i alle aldre.

I utvalgte uker tilbyr vi en fullspekket familiepakke for familier med yngre barn (mellom 2-12 år). For familier med litt større barn arrangerer vi masse spennende aktiviteter og utflukter med alt fra klatring til rafting og e-sykkelturer.

Familiehotell i Bad Gastein

Vi tilbyr et stort utvalg av egne hoteller i Bad Gastein som passer perfekt for familier. Med store rom, god mat og sentral beliggenhet får dere en bekvem hotellopplevelse i hele uken.  

Hotel Salzburger Hof er vårt mest populære familiehotell med familierom for opp til 6 personer. Hotellet har fine fasiliteter med spill- og lekerom, innendørsbasseng, spa-avdelinger, klatrevegg, lekeplass, minigolf og boulebane rett utenfor døren.

Barnepass - Utover alle aktivitetene er det også mulighet til å bestille barnepass på Hotel Salzburger Hof. Kontakt reiselederen din i Bad Gastein for mer informasjon.

Barn reiser fra 5 995 kr!

Fly t/r inkl bagasje, overnattning & frokost.

Barnepris 2-12 årBarnepris 13-17 år
5 995 kr 7 995 kr

Bestill vår populære familiepakke!

Prisen inkluderer 5 aktivitetsdager, 5 lunsjer/pikniker, reiselederservice, taubaneturer og transport. Les mer og bestill her »