Familiereiser til Bad Gastein

Eventyr for hele familien

Bad Gastein er den ultimate byen for hele familiens sommerferie til Alpene. Høye fjell, grønne daler og uendelig med aktiviteter for store og små fra morgen til kveld.

Bad Gastein er det perfekte reisemålet for familier; familievennlige hoteller, mengder av aktiviteter og masse god mat. Ingen dag er den andre lik, og våre guider er flinke til å finne på aktiviteter som passer barn i alle aldre. Prøv klatring, male på lerret eller hvorfor ikke prøve rafting på elven Salzach? Midt i Bad Gastein ligger også Felsentherme, et stort badeanlegg med oppvarmede bassenger og vannsklier.

Familiehotell i Bad Gastein

Vi tilbyr et stort utvalg av egne hoteller i Bad Gastein som passer perfekt for familier. Med store rom, god mat og sentral beliggenhet får dere en bekvem hotellopplevelse i hele uken.  

Hotel Salzburger Hof er vårt mest populære familiehotell med familierom for opp til 6 personer. Hotellet har fine fasiliteter med spill- og lekerom, innendørsbasseng, spa-avdelinger, klatrevegg, lekeplass, minigolf og boulebane rett utenfor døren.

Barnepass - Utover alle aktivitetene er det også mulighet til å bestille barnepass på Hotel Salzburger Hof. Kontakt reiselederen din i Bad Gastein for mer informasjon.

Barn reiser fra 5 995 kr!

Fly t/r inkl bagasje, overnattning & frokost.

Barnepris 2-12 årBarnepris 13-17 år
5 995 kr 7 995 kr

Familieaktiviteter i Bad Gastein

Klatring

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr får du muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs (2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Rafting

Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme. Vi forlater Bad Gastein etter frokost og etter båtturen spiser vi en lett lunsj før vi drar hjem igjen.

Canvas & Cola

Et nydelig, kunstnerisk pusterom på ettermiddagen for å koble av etter vandringsdagen utstyrt med lerret, maling, pensel og et glass cola (eller musserende vin for voksne). Her får kunstneriske sjeler frie tøyler med Alpenes magiske utsikt som inspirasjonskilde.

Hotell i Bad Gastein

Sorter etter