Aktiviteter i Sölden  

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Reis trygt i vinter

100% trygghet med STS Alpereisers pakkereiser

Aktiviteter i Sölden

I løpet av skireisen til Sölden så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien! 
Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å r
inge oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Fonduekveld

På torsdagen lader vi opp til en fartsfylt og hyggelig kveld på Gaislach Alm. Vi tar taxi opp til fjellet, og der oppe nyter vi både oste- og kjøttfondue, salat, pommes frites og gode sauser. Til dessert blir det typisk østerriksk; Kaiserschmarrn. En Alpe-kveld du kommer til å minnes lenge.

Pris: 235 kr pr. barn (2-12 år)

fra kr 460
Bestill

Andre aktiviteter i Sølden

Aqua Dome - Thermal spa

Aqua Dome er et spektakulært thermalbadeanlegg for store og små. Nyt spabehandlinger, relaxavdeling, bassenger både innen- og utendørs pluss flere spennende, ulike vannsklier. For det mindre barna finnes "kids world" fullt av morsomme aktiviteter både i vannet men også på det tørre. Du kommer deg hit gratis med skibussen om du har heiskortet ditt med deg fra Längenfeld – bussturen tar ca 20 minutter. Les mer på Aqua Doms hjemmeside!

Les mer

007ELEMENTS - James Bond installasjon

På toppen av Gaislachkogl (3 050 moh), gjemt inne i fjellet finner du denne James Bond filminstallasjonen som åpnet sommeren 2018. Sölden var innspillingssted for en rekke scener av Bond-filmen Spectre som ble spilt inn i 2015. I 007Elements får du være med på en reise du sent vil glemme, med videoinstallasjoner, lydeffekter og interaktive stasjoner samtidig som du kan nyte utsikten fra Gaislachkogl. Les mer om 007Elements her!

Les mer