Aktiviteter i Saalbach

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder på alle våre skireiser til Alpene frem til 31. august

Åpent kjøp til

31 august

Aktiviteter i Saalbach

I løpet av skireisen til Saalbach så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og arrangementer sammen med våre guider og andre gjester som dere kan være med på i løpet av reisen.

Da aktivitetene er populære blant våre reisende så anbefaler vi deg derfor å bestille i forveien. Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logge inn på Min reise.

Våre arrangementer og utflukter

Piknik i bakken

Finnes det noe bedre enn å nyte en herlig lunsj ute i friskluft etter et par timers skikjøring? Bli med når vi serverer en herlig piknik med masse god mat og drikke i bakken. Det er selvfølgelig en forutsetning at været er bra. Er ikke værgudene på vår side tirsdag så gjør vi et nytt forsøk på fredag. Ikke gå glipp av denne muligheten til å nyte sol, snø og god mat i vakre omgivelser.

Bestill

Kjelke- og spareribskveld

Hva er vel en uke i Alpene uten en kjelketur? Nichts! Vi håper du vil være med til Spielberghaus for en fartsfyllt kveld. Løypemaskiner frakter oss opp på fjellet og der venter en herlig middag med spareribs, potet og salat. Når vi har spist ferdig og kanskje spilt litt Nagel i baren, går vi ut til de ventende kjelkene. Velg den som ser raskest ut og sett utfor den 4 km herlige veien ned til Saalbach.

bestill

Ski Clinic

Benytt muligheten til å finslipe skikunnskapene dine. Uansett om du er en dreven carvingkjører eller akkuat har lært deg det grunnleggende er dette et lærerikt arrangement. I løpet av to timer på formiddagen kommer en skilærer til å hjelpe deltakerne til en finpusset teknikk.

bestill

Barrunde

Vi besøker noen av Saalbach's beste puber og prøver østerrikske spesialiteter. Det pleier å bli bra stemning og det er en bra mulighet til å bli bedre kjent med dine medreisende! Minimumalder er 18 år.

bestill

Ukeoversikt for våre aktiviteter i Saalbach

Merk at våre arrangementer på reisemålet ved lavt deltakerantall eller dårlig vær kan bli innstilt eller bytte dag.
Dag Aktivitet Information
Søndag Barrunde Med guide
Måndag Ski Clinic 2 timer med skidinstruktør
Tirsdag Piknik Mad, dryck och selskap av guider
Onsdag Kjelke- og spareribskveld Kjelke, spareribs med guide och gjester
Torsdag Offpist Offpisttur med bergsguide
Vil du legge til en aktivitet på reisen din?
Ring oss på 21 31 49 00 eller logg inn på Min reise.