Bilde

Villa Orania

Bad Gastein

Gjestekarakterer

Karakter på TripAdvisor

Tripadvizor rating 34 anmeldelse ›

”Bodde på Villa Orania i Bad Gastein...helt fantastisk og bo der.” Rune Mauland, Hafrsfjord - jan 2022

”Dette leilighetshotellet er i særklasse det beste jeg har bodd på! Luksuriøse rom, balkong med utsikt over byen og fantastiske middager på Hotel Salzburger Hof. Et ord: suverent!” Victor - jan 2017

”Et veldig hyggelig leilighetshotell – med helt perfekt service. Frokost og femretters middag servert på Hotel Salzburger Hof. Fantastisk mat. Topp med tilgang til spaavdeling. ” Tobias - feb 2017

”Helt fantastisk! Vi bodde i et rom som må være noe av det beste det er mulig å få tak i i Alpene. 175 kvadratmeter luksus og så herlig med den fine utsikten. Dette er virkelig stedet for du som vil unne deg noe ekstra fint. ” Gunnar - apr 2017

”Topp standard på hotell och lgh hotell Villa Orania. Vi kommer tillbaks!” Sam Olsen - mar 2024

”STS har i alle henseende vært enkle å få tak i, besvart alle spørsmål raskt. Dette er årsaken til å velge pakkereiser fremfor å handle opp alle ting selv. ” Tor Yngve Melbye - feb 2024

Skiheis

200 m

Skibuss

100 m

Sentrum

0 m

Fra kr 15 304/person

Inkl fly, overnatting & halvpensjon

Priseksempel viser til:

Avgang fra Oslo Airport 11.01.2025 med overnattning i toroms-leilighet

Villa Orania – luksuriøse leiligheter i klassisk alpestil

Vakre Villa Orania ble ferdigstilt i 1887 som feriebolig for den hollandske komponisten H. Zeger-Veeckens. Allerede da var Bad Gastein en populær feriedestinasjon, og mange av de som kom til stedet var kongelige og kjendiser. Hotellet er et fantastisk eksempel på den velkjente italienske byggmesteren Angelo Cominis arkitektur. Beliggenheten på 1 100 meter over havet midt i sentrale Bad Gastein, gjør denne 1 000 kvadratmeter store villaen et av de mest attraktive overnattingsstedene i Alpene.  

Etter en omfattende renovering i 2008 finner man her 8 luksuriøse leiligheter med eksepsjonell høy ovenattingsstandard. Her bor man usjenert med Bad Gasteins beste beliggenhet. Leilighetene er smakfullt innredet og i ulike størrelser. Det finnes flere leiligheter for mellom 2-4 personer, et penthouse for 4-6 personer, samt luksuriøse President's Lodge for 6-10 personer.  

Samtlige leiligheter er moderne og romslige og har høy kosefaktor. De har balkong med fantastisk utsikt over dalen og de mektige fjellene, der du kan slappe av etter en aktiv dag ute i det fri. I alle leiligheter finnes det også fullt utstyrt kjøkken, badeværelse i marmor og behagelige DUX-senger. Selvsagt også fasiliteter som TV, safe og gratis Wi-Fi.

Alle gjester på Villa Orania har fri tilgang til de fine spa-avdelingene på Hotel Salzburger Hof, som ligger kun 50 m fra hotellet. For de som har bestilt med halvpensjon serveres også den fantastiske frokosten og de førsteklasses middagene på Hotel Salzburger Hofs restaurant. Et must er å avslutte middagen med noe godt å drikke i hotellbaren Ritz, som alltid byr på hyggelig stemning og live-musikk.  

Benytt anledningen og bestill en uforglemmelig ferie på et av Alpenes vakreste overnattingssteder!

Derfor skal du velge Villa Orania

Luksuriøse leiligheter
Beliggenhet nært skiheisen
Smakfull innredning
Kjøkken i alle leiligheter
Balkong med vakker utsikt
Fantastisk mat
Privat badstuavdeling
Fri tilgang til spa

Hotellfakta

Offisiell kategori
4 stjerner
Skiheis
200 m
Sentrum
0 m
Skibuss
100 m
Balkong i noen rom
Ja
Frokostsal
Ja
Konferanserom
Ja
Heis
Ja
Gym
Ja
Hårføner
Ja
Jacuzzi
Ja
Lounge
Ja
Minibar
Ja
Lekerom
Ja
Basseng
Ja
Restaurant
Ja
Rom uten vegg-til-vegg-teppe
Ja
Safe
Ja
Badstue
Ja
Mulighet for separate senger
Ja
Tv
Ja
Gratis Wi-Fi
Ja

Rom på Villa Orania

Ettromsleilighet - 32 m2

Ettromsleilighet med kombinert sove- og oppholdsrom med komfortabel DUX-seng, bad, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Toroms-leilighet - 32-36 m2

Toroms-leilighet med komfortabel DUX-seng, en ekstraseng i oppholdsrommet, bad, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Toroms-leilighet - 36-42 m2

Toroms-leilighet med komfortabel DUX-seng, 1-2 ekstrasenger i oppholdsrommet, bad/dusj, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

President´s Lodge - 140 m2

President´s Lodge

Penthouse - 64 m2

Penthouse med to soverom og bad i hvert rom. Bekvemme DUX-senger, to ekstrasenger i oppholdsrommet, bad/dusj, wc, tv, minibar og gratis Wi-Fi.

Gjestekarakterer
4,5 / 5
953 anmeldelse

  • Frokost
    4,74
  • Middag
    4,69

Bodde på Villa Orania i Bad Gastein...helt fantastisk og bo der.

Dette leilighetshotellet er i særklasse det beste jeg har bodd på! Luksuriøse rom, balkong med utsikt over byen og fantastiske middager på Hotel Salzburger Hof. Et ord: suverent!

Et veldig hyggelig leilighetshotell – med helt perfekt service. Frokost og femretters middag servert på Hotel Salzburger Hof. Fantastisk mat. Topp med tilgang til spaavdeling.

Helt fantastisk! Vi bodde i et rom som må være noe av det beste det er mulig å få tak i i Alpene. 175 kvadratmeter luksus og så herlig med den fine utsikten. Dette er virkelig stedet for du som vil unne deg noe ekstra fint.

Topp standard på hotell och lgh hotell Villa Orania. Vi kommer tillbaks!

STS har i alle henseende vært enkle å få tak i, besvart alle spørsmål raskt. Dette er årsaken til å velge pakkereiser fremfor å handle opp alle ting selv.

Villa Orania Trip Advisor Rating Image

34 vurderinger av TripAdvisors besøkere

Les mer

Medlemsvurdering

Utmerket
22
Veldig bra
8
Middels
3
Dårlig
1
Veldig dårlig
0

Totalvurdering

Beliggenhet
Location 4,5
Sovekvalitet
Sleep Quality 4,5
Rom
Rooms 5
Service
Service 4,5
Standard
Value 4,5
Renslighet
Cleanliness 5