Aktiviteter i Val Gardena

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

1000 kr bestill-tidlig-rabatt

Gjelder på alle skireiser uke 2-5 med koden ALPE-1000. Bestill før 30.9!

Dager
Timmer
Minutter
Sekunder

Aktiviteter i Val Gardena

I Val Gardena så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Frokost i soloppgang

Før byen har våknet beveger vi oss ut i mørket og tar heisen til toppstasjonen på Dantercepies. Her får vi en frokostbuffet al dente med panoramautsikt til den spektakulære soloppgangen blant Dolomittenes høye topper. Inkludert i prisen er heiskort (eget heiskort) og frokostbuffet.

Legg til i bestilling
Favorit!

Skiutflukt til Cortina

Bli med på en fantastisk dag til Cortina d´Ampezzos skisystem Tofana.Om ettermiddagen er det afterski i Corvara å L´Murin. En fantastisk utflukt som du ikke bør gå glipp av!

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Benytt anledningen til å finpusse dine carvingkunnskaper! Enten du er en dyktig kjører eller akkurat har begynt å lære deg det grunnleggende på ski er dette arrangementet svært lærerikt. På morgenen, i ca. 2 timer, kommer en utdannet skiinstruktør til å hjelpe deltakerne med å utvikle og finpusse sine carvingteknikker.

Legg til i bestilling

Vinsmakning

Hva er vel en uke i et av verdens største vinland uten en vinsmaking? På Nives Restaurant & Winebar arrangerer vi vinsmaking hver uke. Den holdes av sommelieren Alex Linder, som i løpet av en times tid med stor innlevelse forteller om Val Gardena og dets vinkultur. Vi får prøvesmake tre røde og en hvitvin, og snacks serveres i tillegg.

Legg til i bestilling

Helikoptertur

Opplev Dolomittenes ikoniske fjelltopper fra lufta. Vi flyr med helikopter over Sella og Sassolungo og turen varer i 15 minutter. En fantastisk opplevelse og noe som sterkt kan anbefales! Begrenset antall plasser.

Legg til i bestilling