Aktiviteter i Cervinia

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp på alle skireiser

Gjelder til 31. august på alle skireiser vinteren 2025.

Åpent kjøp til:

31.8

Aktiviteter i Cervinia

I Cervinia så har dere ikke bare den fantastiske skikjøringen å se frem til. Vi i STS Alpereiser arrangerer massevis av utflukter og aktiviteter sammen med våre guider som dere kan være med på i løpet av reisen.

Aktivitetene er veldig populære blant våre reisende, derfor anbefaler vi deg å bestille i forveien.  Legg til aktiviteter i reisen din gjennom å logg inn på Min reise.

Favorit!

Piknik i bakken

Vi tar med mat og drikke opp med heisen og ordner en buffet med italienske delikatesser i nærheten av Plan Maison. På menyen står blant annet italiensk pastasalat, gode oster, skinker, nybakt ciabatta brød, sveitsisk sjokolade og mye mer. Til drikke finnes det både øl og vin, samt Limoncello og grappa til den som vil ha det. Selvfølgelig finnes det alkoholfrie alternativ også. Kom og nyt solen og en kjempegod lunsj utendørs.

Legg til i bestilling

Pubrunde

Vår pubrunder er en glimrende start på uken og en fin måte å bli kjent med Cervinia og dens natteliv på. Vi begynner kl. 21.00 og besøker noen av Cervinias mest poulære barer og klubber. Vi avslutter kvelden på den mest fartsfylte nattklubben i byen!

Legg til i bestilling

Carving Clinic

Det at skiskole bare er for nybegynnere er bare en myte. Alle kan forbedre skikjøringen sin på en eller annen måte. I Cervinia har du muligheten til å lære deg rett teknikk og triks for å utnytte skiene på beste måte. Arrangementet er bare for STS Alpereisers gjester. Nivå: For den middelsgode skikjøreren. Minimumsantall: tre personer.

Legg til i bestilling

Vinsmakning

Italia er en av verdens største vinprodusenter og det sies at det finnes drøyt 1,6 millioner forskjellige viner i landet. Her i Aostadalen finnes en av Europas høyest beliggende vingårder som ligger på hele 1100 m.o.h. I løpet av vinsmakingen på ”Jour et nuit” kommer dere til å få smake fem forskjellige viner; tre røde og to hvite. Til dette serveres det forskjellige spesialiteter fra Aostadalen. I løpet av den ca. 2 timer lange vinsmakingen forteller Luca om Italias vinproduksjon. Arrangementet er bare for STS Alpereisers og Sportreisers gjester og det må derfor være minimum 6 påmeldte.

Legg til i bestilling

Helikopterskikjøring i Cervinia

Den absolutt beste måten å finne fram til urørt offpist er med helikopter. I Cervinia har det lenge vært meget populært med helikopterskikjøring, og det er det ennå. Vi samarbeider med firmaet Heliski Cervinia, som drives av Nicola. Hun liker selv å ta med offpistfantaster opp I luften for deretter å sette dem av på en topp man ellers aldri ville ha hatt muligheten til å nå.

Med helikopter er det mange kjente offpist-ruter nær Cervinia man kan nå ganske enkelt. De mest kjente er kanskje Chateau Des Dames og Monte Rosa. Har man lyst til å prøve en helikoptertur men ikke er så interessert i selve offpist-kjøringen, så tilbyr Heliski Cervinia turer rundt fjellet Matterhorn (Monte Cervinio). Som avslutning på helikopterturen kan man velge om man vil fly ned til byen, eller; hvis man har skiene med, ønsker å bli sluppet av på Plateau Rosa, så man kan kjøre på ski i løypene ned til Cervinia igjen.

Arrangementet er væravhengig, så nøyaktig dag velges derfor på stedet.

Bestill på plats

 

Offpistdag med fjellguide

Cervinias skisystem er kjent for sin hyggelige, og fremfor alt lett tilgjengelige offpistkjøring. Men det er forbudt å kjøre ski utenfor preparerte bakker uten korrekt utstyr. Den dagen i løpet av uken da vær og snøforhold er på sitt aller beste, har du muligheten til å oppleve naturen og puddersnøen. En utdannet og erfaren fjellguide tar deg med på en ski- og naturopplevelse du sent vil glemme!

Vi starter kl. 9.00 og kjører offpist frem til ettermiddagen. Vi stopper selvsagt i løpet av turen for å spise lunsj og for nødvendige væskepauser. Utstyr, som lavinesonde og fjellsele, er inkludert. Gruppene består av maksimalt 6-7 deltakere.

Nivå: Fjellguiden tilpasser nivået etter deltakerne. Du bør kjenne deg noenlunde sikker på skikjøringen din, for å ha glede av offpistturen. Men du behøver ikke være elitekjører for å kunne delta.

Arrangementet er væravhengig, så nøyaktig dag velges derfor på stedet.