Golf & Hike i Bad Gastein

Golf & vandring med proff golfinstruktør i Bad Gastein

Opplev Bad Gasteins fantastiske natur under denne golf- og vandringsuke. I løpet av uken får vi spille på noen av Østerrikes vakreste golfbaner med golfproffer og i tillegg nyte vandring i verdensklasse, god mat og skikkelig hyggelig fellesskap.

  • Tre dager golf & to dager vandring
  • Sammen med utdannet PGA-instruktør
  • Reise med fokus på herlig fellesskap

 

Hva skjer på reisen?

Uken byr på totalt tre dager golf og to dager vandring.  En av golfrundene våre kommer til å spilles på ærverdige Golfclub Gastein. For de øvrige to begir vi oss ut av Gasteinerdalen til mesterskapsbanen Golfclub Zell am See – Kaprun der vi får teste deres to 18-hulls baner. Med oss på reisen finns en utdannet golfproff som kommer til å dele sine beste tips for hvordan vi som golfspillere skal få ut den enkeltes potensial og glede i spillet. 

Vandringene våre er av enkel karakter og vi går ca 6-10 km og 50-300 høydemeter pr dag. Sammen får vi oppleve postkortlignende omgivelser og i løpet av vandringene stopper vi for å nyte en herlig lunsj på en av dalens mange koselige hütter. Turene avsluttes i Bad Gastein med noe svalende på Silver Bullets terrasse før vi gjør oss klare for kveldens deilige middag. 

Hvem passer reisen for?

Reisen passer deg som vil oppleve Alpenes vakre natur med en kombinasjon av golf og vandring. Ukeprogrammet er variert, og hver dag byr på noe nytt.

Overnatting

Vi bor behagelig på velkjente Hotel Salzburger Hof **** . Her sover vi godt i nydelige senger og nyter en stor frokostbuffé før vi begir oss ut for dagens aktivitet. Hotellet tilbyr to pool- og spaanlegg, og om kveldene serveres deres omtalte femretters middager.