Ukeprogram – Bike & Hike

Dette er et eksempel på hvordan en uke kan se ut, og programmet kan komme til å endres. Sikkerheten kommer alltid først og vi vil tilpasse uken etter de forutsetninger som gjelder fra dag til dag.

NB! Onsdager er en fridag. Da anbefaler vi deg å bli med på en av våre hyggelige dagsutflukter. Les mer om våre utflukter »

Søndag

Mektig golfspilling mellom fjellene

Vi starter dagen med en deilig frokostbuffé for så å samles og i følge ta oss til Golf Club Zell am See – Kaprun for å spille på 18-hullsbanen Schmidtenhöhe. Her kommer Malin og Sebastian til å holde en treningsøkt før det er tid for å slå ut. I løpet av dagen nyter vi golf i verdensklasse med den mektige isbreen Kaprun tårnende opp i bakgrunnen. Etter golfrunden slår vi oss ned for en deilig lunsj på golfklubbens hyggelige uteservering (ikke inkludert). Deretter tar vi oss tilbake til Bad Gastein for å nyte noe svalende å drikke på Jagdstubes uteservering, før det er tid for middag.

 
Mandag

Vakker utsikt over nasjonalparken Hohe Tauern

Vi starter dagen med en busstur til et av Gasteinerdalens vakreste områder: Sportgastein i nasjonalparken Hohe Tauern. Vi går ut fra Nassfeld (1580 moh) som ligger lengst inn i dalen, og vandrer ulike retninger basert på den enkelte gruppes vanskelighetsgrad. Vandringsrutene byr på fantastisk utsikt over noen av Østerrikes høyeste fjell og breer. Vi vandrer forbi perlende bekker og blomstrende alpeenger med muligheten for å se dyr som murmeldyr, fjellgeiter og alpekuer. Vi tar en velfortjent lunsjpause på en av de mange koselige fjellhyttene før vi tar bussen tilbake til Bad Gastein og lader opp til en velfortjent After Walk.

 
Tirsdag

Trening og golfspilling på ærverdige Golf Club Gastein

Dagen starter som vanlig med en god frokost før vi samles og tar taxi til den ærverdige golfbanen Golf Club Gastein, som ligger bare noen minutter fra hotellet. Her venter ukens andre golfrunde og denne gangen spiller vi på en av Østerrikes eldste golfklubber. Også her får vi nyte den friske luften, omgitt av den magiske alpenaturen. Etter runden nyter vi en felles lunsj på golfklubbens populære restaurant (ikke inkludert). Etter lunsj tar vi oss i fellesskap tilbake til Bad Gastein igjen.

 
Torsdag

Tilbake på Golfclub Zell am See - Kaprun

I dag tar vi oss på nytt til vakre Golf Club Zell am See - Kaprun for ukens siste golfrunde på Kitzsteinhorn. Her vil vi avslutte runden med en morsom lagkonkurranse. Etterpå slår vi oss ned for en hyggelig lunsj på golfklubbens uteservering (ikke inkludert) før vi vender tilbake til Bad Gastein igjen. Om ettermiddagen finnes tid for å rusle litt i landsbyen, eller hvorfor ikke besøke en av Hotel Salzbuger Hofs to luksuriøse spa-avdelinger for å la kroppen roe ned og koble av. Om kvelden venter en god middag på hotellet.

 
Fredag

Vandring i større høyder i Schlossalm

I dag står større høyder på programmet. Etter en god frokost tar vi en kort busstur til nabolandsbyen Bad Hofgastein. Herfra tar vi heisen hele veien opp til toppen, som ligger på imponerende 2 050 moh. Vel oppe vandrer vi på fine stier og nyter spektakulær utsikt over Gasteinerdalen. Med litt hell ser vi murmeldyr, fjellgeiter, og sannsynligvis også en og annen rautende alpeku. Dagens lunsj spiser vi i fellesskap på en av de mange koselige fjellhyttene som finnes her. Mette og fornøyde beveger vi oss siden tilbake ned til landsbyen, der bussen står og venter for å bringe oss tilbake til Bad Gastein.