Golf & Hike i Bad Gastein

Golf & vandring med proff golfinstruktør i Bad Gastein

Opplev Bad Gasteins fantastiske natur på denne fullspekkede golf- og vandringsreisen. I løpet av uken kommer vi til å spille på noen av Østerrikes vakreste golfbaner, få tips og triks av sertifiserte golfinstruktører, i tillegg til å nyte god mat, herlig fellesskap og vandring i verdensklasse.

  • Tre dager golf & to dager vandring
  • Sammen med utdannet golfinstruktør
  • Reise med fokus på herlig fellesskap

 

Hva skjer i løpet av reisen?

Golf & Hike er den ultimate kombinasjonen for den som liker både golf og vandring, og som vil ha en variert og aktiv ferie. Uken byr på tre dager med golf og to dager med vandring. Vi kommer selvsagt til å spille på ærverdige Golf Club Gastein, som er en av Østerrikes eldste og mest tradisjonsrike golfklubber. Vi kommer også til å dra ut av Gasteinerdalen, til mesterskapsbanen Golf Club Zell am See – Kaprun, der vi får oppleve deres to ulike 18-hulls baner.

Med oss på reisen finnes sertifiserte golfproffer som kommer til å dele sine beste tips og triks, for at vi som golfspillere skal bli bedre og få ut mest mulige potensial og glede av golfspillet vårt.

Vandringene er av enklere karakter og vi kommer til å gå mellom 5–10 km og 200–450 høydemeter pr dag. Sammen får vi oppleve postkortaktige områder oppe mellom fjelltoppene, og i løpet av vandringene stopper vi for å nyte nydelige lunsjer på noen av de mange koselige fjellhüttene. Turene avsluttes i Bad Gastein med noe svalende på Silver Bullets terrasse, før vi gjør oss klare for de deilige middagene på Hotel Salzburger Hof.

Overnatting

Under reisen bor vi bekvemt på ærverdige Hotel Salzburger Hof, som ligger midt i sentrale Bad Gastein, med vakker utsikt over Gasteinerdalen. Hotellet er smakfullt innredet med fine rom og tilgang til flere restauranter, barer, to luksuriøse spa-avdelinger og treningsrom. I den populære restauranten serveres en herlig frokostbuffé hver morgen, og om kveldene serveres hotellets omtalte femretters middager.

Spa, sykling eller spennende utflukter – nyt en fri dag midt i uken

Onsdager er en fri dag. Det blir satt pris på i midten av uken, og man velger selv hvordan man vil bruke dagen. I Bad Gastein finnes det en mengde ulike aktiviteter man kan gjøre; spille golf, sykle, sole seg eller kanskje nyte det friske termalvannet på luksuriøse spa-anlegget Felsentherme. Det ligger midt i hovedgaten og har en mengde ulike innendørs- og utendørsbassenger, badstuer og solterrasser.

For den som vil oppdage mer av omgivelsene utenfor Bad Gastein anbefaler vi å bli med på noen av våre hyggelige og populære dagsutflukter. Velg mellom å reise til vakre Salzburg eller verdensarven Venezia. Bussen til Venezia går tidlig fra hotellet og vel fremme besøker vi noen av alle de kjente severdighetene som St Markusplassen, Dogepalasset og Rialtobroen. Utover dette finnes det også tid for gondoltur, shopping og en deilig lunsj.

Golf & Hike arrangeres i uke 31 & 32.