Bike, Hike & Ski

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller vandringsreisen før 30 april er alle middager inkludert.

Alle middager inkludert – verdi opptil 3 000 kr

Når du bestiller vandringsreisen før 30 april er alle middager inkludert.

Bestill før:

30.4

En fullpakket aktivitetsuke

Bike, Hike & Ski er en fullpakket uke som inneholder det beste Cervinia har å by på. El-mountainbike, alpine vandringer og skikjøring kombineres med herlig fellesskap, god italiensk mat og fantastiske naturopplevelser. Det er en reise for dere som har sliper med å velge eller ganske enkelt vil få med dere alt på ferien.

  • Elsykling, vandring & sommerskikjøring
  • Erfarne instruktører & guider
  • Fokus på nye opplevelser

På reisen vil vi i gruppe på maks 14 personer sammen oppdage noen av Cervinias beste sommeraktiviteter. Vi vil vandre i to dager, sykle elsykkel to dager og også prøve sommerskikjøringen på isbreen Plateau Rosá (3 500 m. o. h). Alle aktivitetene ledes av våre egne guider samt profesjonelle lokale vandrings- og elsykkel-instruktører som er eksperter på området og har god kunnskap om naturlivet, vær og kultur.

Alpin vandring

De to dagene vi vandrer skjer vandringene på ulike høyder og vi benytter oss iblant av heiser og annen transport for å komme oss opp og ned av fjellet.  Sikkerheten går alltid først men lange nedstigninger til fots kan forekomme. 

E-mountainbike

De batteridrevne mountainbikene er en transport- og treningsform som har slått gjennom med storm i Alpene de siste årene. Motoren hjelper oss å komme opp bakker og utforske områder som tidligere ikke var mulig. Dessuten tillater de en familie eller gruppe med ulike fysiske forutsetninger å sykle sammen da motoreffekten enkelt kan reguleres. Leie av elmountainbike og hjelm er inkludert i reisens pris. Merk at du må kunne sykle for å delta på reisen.

Brekjøring

Å kjøre ski midt på sommeren er en spesiell opplevelse. På den solfylte isbreen, Plateau Rosà 3 500 m o h, kan du kjøre ski året rundt i hele 20 km med løyper. Isbreens store høyde garanterer så bra snøforhold at mange skilandslag velger å legge sommertreningen sin her hvert år.

Etter ca. 45 minutters heistur fra Cervinia når vi isbreen og kan ta våre første svinger. Her finnes skikjøring som passer nybegynnere så vel som mer avanserte alpinister. Hos skiutleien kan du foruten ski og støvler også leie klær, votter og hjelm så du slipper å pakke med deg eget utstyr.

Hvorfor vandre, sykle og kjøre ski i Cervinia?

Takket være sitt varierte terreng tilbyr Cervinia perfekte forutsetninger for så vel vandring som sykling og med isbreen er skikjøring mulig året rundt. Den store høyden og det alpine terrenget gir oss fantastisk utsikt og kombinasjonen av vandring, sykling og skikjøring gjør at vi hver dag kan utforske nye områder og aktiviteter. 

Hem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en ny og spennende måte. Kombinasjonen mellom vandring, sykling og skikjøring gjør uken variert og hver dag byr på noe nytt. Du bør være sykkelvant med erfaring fra å sykle i naturen da terrenget stedvis kan være teknisk utfordrende. Hver tur byr på fysiske utfordringer men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap.

Overnatting

Vi bor bekvemt på vakre Hotel Marmore, perfekt beliggende i landsbyens hovedgate. Her sover vi godt i deilige senger og nyter en god frokostbuffé før vi gir oss ut på dagens tur. 

Bike, Hike & Ski arrangeres i uke 27.