Bike & Hike i Bad Gastein

El-mountainbike & vandring 

Med sin perfekte beliggenhet, rett ved Alpenes største nasjonalpark Hohe Tauern, tilbyr kurstedet Bad Gastein en unik naturopplevelse. Området betraktes som et av Alpenes vakreste og med sitt store tilbud av vandrings- og sykkelruter så finnes det alltid noe nytt å oppdage. 

  • Kombinerer elsykling med vandring 
  • To dager sykling & tre dager vandring 
  • Passer for deg som vil ha en aktiv ferie

I løpet av Bike & Hike vil vi fra setet på el-mountainbikene vår eller i et par reale turstøvler sammen oppleve det beste fra Gasteinerdalen. Våre eldrevne mountainbikesykler hjelper oss med å mestre bakker og utforske områder som tidligere ikke var mulig. Dessuten tillater de en famille eller gruppe med ulike fysiske forutsetninger å sykle sammen, da elmotorenes effekt enkelt reguleres etter kapasitet. 

Hva hender under reisen?

Uken bjur på to dager sykling og tre dager til fots under ledelse av erfarne guider. Underveis på sykkelturene tar vi oss samlet frem i et vekslende terreng i kombinasjon av grusveier og mindre stier. Vandringene er av middels vanskelig karakter og vi går mellom 5-12 km og ca 200-800 høydemeter pr dag. Sammen får vi oppleve postkortlignende områder og hver dag stanser vi til for å nyte en herlig lunsj på en av dalens koselige hütter. Turene avsluttes i Bad Gastein med noe forfriskende på Silver Bullets terrasse før vi gjør oss klare for kveldens deilige middag. 

Hvorfor vandre og sykle i Bad Gastein?

Bad Gastein tilbyr en uovertruffen kombinasjon av bekvem overnatting, god mat og herlige sykkel- og vandringsruter. Våre el-mountainbikes på stedet er inkludert i prisen. Med hjelp av syklenes elmotorer når vi nye områder hver dag og mulighetene for tilpasning gjør at vi enkelt stiller inn motoreffekten etter fysisk kapasitet og dagsform.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en nytt og spennende måte. Kombinasjonen mellom vandring og sykling gjør uken variert og hver dag byr på noe nytt. Du behøver ikke være en dreven vandrer/syklist men en viss sykkel- og vandringserfaring anbefales da terrenget kan være tidvis teknisk utfordrende. Hver tur byr på fysisk utfordring men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap. For å delta i løpet av uken må du være minst 14 år gammel og 160 cm høy. 

Overnatting

Vi bor bekvemt på et av våre moderne hoteller, midt i hjertet av Bad Gastein. Her sover vi godt i komfortable senger og nyter en god frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens tur. Enkelte hoteller tilbyr basseng- og spaanlegg og om kveldene serveres gode middager.

Bike & Hike arrangeres i uke 24, 26, 28, 32 & 34.

Gjesteomtaler

”Helt suverent rett igjennom! Trodde aldrig jeg skulle synes det er mer morsomt å sykle oppover enn nedover. Kan varmt anbefale Bike&Hike, den beste men fremfor alt morsomste måten å oppleve den fantastiske naturen på. .” Tore og Marianne, Drammen - jul 2019

”Har tidligere gått på turer i Alpene og er helt hekta. Men så prøvde jeg en e-mountainbike for første gang og er nå enda mer hekta! Perfekt kombinasjon, meld meg på for neste år allerede nå. ” Kasper, Tjøme - jun 2019

”Guidene og vår e-bike instruktør gjorde vår uke helt magisk! For en frihetsfølelse å sykle med en e-bike, både gøy og utfordrende. ” Herman og Kikki, Nordstrand - jul 2019

”Bike & Hike Week i Bad Gastein är utan tvekan en av dem bättre resorna vi gjort tillsammans. Bodde bäst på Salzburger Hof, goda middagar och fantastiska dagar ute i vildmarken! Tack till alla guider som satte guldkant på resan.” Petter, Oslo - aug 2019