Bike & Hike i Bad Gastein

Sykling og vandring i en uslåelig kombinasjon

Oppdag Bad Gasteins fantastiske natur fra både sykkelsetet og til fots! I løpet av uken kombinerer vi elsykling med vår mest populære vandringsform – Alpin vandring. Dette er en perfekt kombinasjon for deg som vil ha en variert og aktiv ferie. De eldrevne syklene hjelper oss å komme opp bakker og utforske områder som ellers ikke er mulige å nå, og sammen med erfarne guider får vi en unik reise med fokus på aktiviteter, naturopplevelser og herlig fellesskap.

  • Kombinerer elsykling med vandring
  • To dager sykling & tre dager vandring
  • Passer for deg som vil ha en variert & aktiv ferie

Med sin vakre beliggenhet, rett ved Alpenes største nasjonalpark, Hohe Tauern, tilbyr kurstedet Bad Gastein helt unike naturopplevelser. Området betraktes som et av Alpenes vakreste og med sitt store tilbud av vandrings- og sykkelruter, vakre alpeinnsjøer og koselige fjellhytter finnes det alltid noe nytt å oppdage her.

Hva skjer i løpet av reisen?

Uken byr på to dager med sykling og tre dager med vandring.  Å kombinere sykling med vandring gir en variert ferie der man får oppleve Alpene på flere måter. I løpet av sykkelturene tar vi oss i fellesskap frem i et variert terreng, på både grusveier og mindre stier. Vandringene er av middels krevende karakter, der vi går mellom 8–10 km og 300–500 høydemeter pr dag. Sammen får vi oppleve postkortaktige områder og hver dag stopper vi for å nyte en herlig, felles lunsj på en av dalens koselige fjellhytter. Turene avsluttes i Bad Gastein der vi sammen nyter noe svalende på Silver Bullets terrasse før det er på tide å gjøre seg klar for en god middag på hotellet. 

For hvem passer reisen?

Bike & Hike passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en ny og spennende måte. Kombinasjonen med vandring og sykling gjør uken variert og hver dag får vi oppleve nye områder. Elsyklene som benyttes under uken finnes på stedet, og motoreffekten kan enkelt tilpasses etter fysisk ferdighet og dagsform. For å delta må du være vant til å sykle i naturen, da terrenget stedvis kan være teknisk utfordrende. Hver tur tilbyr en fysisk utfordring, men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap. For å delta på denne uken må du være minst 14 år gammel og over 160 cm høy.

Spa, sykling eller spennende utflukter – nyt en fri dag midt i uken

Onsdager er en fri dag. Det blir satt pris på i midten av uken, og man velger selv hvordan man vil bruke dagen. I Bad Gastein finnes det en mengde ulike aktiviteter man kan gjøre; spille golf, sykle, sole seg eller kanskje nyte det friske termalvannet på luksuriøse spa-anlegget Felsentherme. Det ligger midt i hovedgaten og har en mengde ulike innendørs- og utendørsbassenger, badstuer og solterrasser.

For den som vil oppdage mer av omgivelsene utenfor Bad Gastein anbefaler vi å bli med på noen av våre hyggelige og populære dagsutflukter. Velg mellom å reise til vakre Salzburg eller verdensarven Venezia. Bussen til Venezia går tidlig fra hotellet og vel fremme besøker vi noen av alle de kjente severdighetene som St Markusplassen, Dogepalasset og Rialtobroen. Utover dette finnes det også tid for gondoltur, shopping og en deilig lunsj.

Bike & Hike arrangeres i uke 32, 34 & 36.

Gjesteomtaler

”Helt suverent rett igjennom! Trodde aldrig jeg skulle synes det er mer morsomt å sykle oppover enn nedover. Kan varmt anbefale Bike&Hike, den beste men fremfor alt morsomste måten å oppleve den fantastiske naturen på. .” Tore og Marianne, Drammen - jul 2019

”Har tidligere gått på turer i Alpene og er helt hekta. Men så prøvde jeg en e-mountainbike for første gang og er nå enda mer hekta! Perfekt kombinasjon, meld meg på for neste år allerede nå. ” Kasper, Tjøme - jun 2019

”Guidene og vår e-bike instruktør gjorde vår uke helt magisk! For en frihetsfølelse å sykle med en e-bike, både gøy og utfordrende. ” Herman og Kikki, Nordstrand - jul 2019

”Bike & Hike Week i Bad Gastein är utan tvekan en av dem bättre resorna vi gjort tillsammans. Bodde bäst på Salzburger Hof, goda middagar och fantastiska dagar ute i vildmarken! Tack till alla guider som satte guldkant på resan.” Petter, Oslo - aug 2019