Arrangementene/utfluktene som har en * er frivillige og skjer mot tillegg i prisen. Du velger selv hvilke aktiviteter du vil delta i. 

Sikkerheten kommer alltid først og vi tilpasser vandringene etter de forutsetninger som gjelder fra dag til dag. Transport og taubaneturer kan erstattes med andre alternativer avhengig av vær og vind. Det er derfor viktig å vite at programmet som dere finner nedenfor ikke alltid stemmer overens med hvordan vi velger å vandre i løpet av uken. Reiser du med barn, kreves det at barnet er over 12 år for å delta i Alpin vandring.  Nedenfor finner du et foreløpig program. 

Dag 1 - Lørdag

Vi ankommer Cervinia og sjekker inn på hotellet. I dag kan du nyte en spasertur på egen hånd og hvorfor ikke en god lunsj på en av byens solfylte uteserveringer. 

Dag 2 - Søndag

Vi starter morgenen med en god frokostbuffé før det er tid for gjennomgang av dagens vandring. Vi deler oss inn i grupper etter vanskelighetsgrad og tar heisen opp til Plan Maison (2 550 m o h). Herfra vandrer vi mot den krystallklare kunstige innsjøen Lago Goillet videre bort mot det vakre kapellet: Capella di St Anna. Veien hit er oppkalt etter den kjente fjellbestigeren J A Carrel som var den første som besteg Matterhorn fra den italienske siden. Vel fremme stopper vi en stund og nyter den overveldende utsikten over Monte Cervino og har piknik i det grønne. Etter lunsj vandrer vi ned mot Saletteheisen som tar oss videre til Valtournenche der buss vener for å bringe oss tilbake til Cervinia. På ettermiddagen er det tid for ukens første After Walk fulgt av en god fireretters middag på hotellet (inngår ved halvpensjon).