Mountain Yoga

Åpent kjøp på alle reiser

For din egen trygghet har vi innført åpent kjøp på alle våre sommer- og vandringsreiser.

Åpent kjøp på alle reiser

For din egen trygghet har vi innført åpent kjøp på alle våre sommer- og vandringsreiser.

Kombinert feel-good i Alpene

Utvid horisonten, slipp hverdagen og bli med på en aktiv reise for alle sanser. Uken kombinerer vakre vandringer med herlig yoga og meditasjon høyt oppe blant skyene i det italienske paradiset Cervinia. Reisen fokuserer på å finne en fin balanse med herlig fellesskap, god mat og nye opplevelser!

  • Kombiner yoga med vandring
  • Yogaøkter, meditasjon & trening
  • Erfarne yogalærere
  • Fokus på fellesskap & opplevelser

Mountain Yoga arrangeres:

  • Uke 25 (13 - 20 juni)
  • Uke 37 (5 - 12 september)

Hva skjer på yogareisen?

I løpet av uken vandrer vi med erfarne guider og oppdager Cervinias vakre dalganger. Hver dag innledes med forsterket frokost og siden felles gjennomgang av dagens opplegg. Deretter begir vi oss ut i naturen og vandrer i alpine omgivelser mellom ulike daler og opp til imponerende tinder. Er været fint pauser vi for litt yoga eller meditasjon med suveren utsikt. Hver dag stopper vi også på en utvalgt hytte og nyter en god italiensk lunsj med fjellene som kulisse. 

Etter vandringen kan du hvile beina på en koselig uteservering i solen eller myke opp stive muskler med en deilig yogaøkt. Du vil i løpet av uken få mulighet til å prøve på ulike typer yoga, fra styrkende hatha yoga, til myk vinyasa og avslappende yin. Yogalærerne holder også en forelesning om hvordan yoga kan hjelpe deg med å skape en bedre balanse i livet. 

Hvem passer reisen for?

Reisen passer for deg som vil forlate hverdagsstresset hjemme og nyte en energigivende uke med herlige vandringer, yoga, trening, inspirerende forelesninger og god italiensk mat. Det kreves ingen tidligere erfaring med yoga.

Bekvem overnatting

Vi bor bekvemt på Hotel Marmore eller Hotel Breithorn som ligger i hjertet av landsbyen. Her sover vi godt og nyter en helsebringende frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens vandring. Om kveldene serveres god middag laget med kortreiste råvarer av beste kvalitet.

Guidens anbefaling!

"På fridagen anbefaler jeg å bli med på noen av våre dagsutflukter. På onsdager kan dere velge mellom en dagstur til Aosta by eller vinsmaking i Les Crêtes"