Høyalpine vandring i Cervinia

 

Uforglemmelige vandringer i stor høyde

Høyalpin vandring kommer etter Alpin vandring, og er vår mest avanserte vandringsform. Vandringene går opp til store høyder og man vandrer lange strekninger hver dag, noe som krever både god fysisk kondisjon og utholdenhet. Under uken nyter vi medbragt, deilig piknik eller lunsjer på koselige, små fjellhytter – alltid i fantastiske omgivelser med utrolig utsikt. Alle vandringer ledes av erfarne vandringsguider som kan fjellene ut og inn.

Vandringstrekning: ca 8–16 km/dag
Høydeforskjell: ca 600–1200 høydemeter/dag

Høyalpin vandring er vår mest krevende vandringsform. Den forutsetter god fysisk kondisjon og utholdenhet, da vandringene går opp og ned fjellene med høydeforskjeller på opptil 1200 meter hver dag. For deg som er ute etter utfordrende vandringer er dette et helt fantastisk vandringsprogram, med nye opplevelser hver dag. Under uken vil vi i fellesskap nyte den uberørte alpenaturen. Vi vandrer forbi frodige skoger, krystallklare alpeinnsjøer og tar oss høyt opp i fjellene, der vi får nyte helt uslåelig panoramautsikt

Vandringsopplevelser utenom det vanlige

I Cervinia er naturopplevelsene noe utenom det vanlige. Ettersom landsbyen allerede ligger på hele 2 050 moh opplever man vandringer på store høyder, noe som også gir uforglemmelig utsikt, vakre alpeinnsjøer og uberørt natur. Et annet stort pluss er det behagelige klimaet, med milde dagtemperaturer og svale netter. Cervinia om sommeren er helt enkelt en drøm for aktive naturelskere og matentusiaster. Alle vandringer skjer i følge med lokale vandringsguider som ofte er oppvokst i området og kan alt om naturen, dyrelivet, været og kulturen.

På våre Høyalpine vandringer kan vanskelighetsgraden variere fra uke til uke avhengig av antallet deltakere, været og gruppens vandringstakt. Merk at vi ikke har ulike gruppeinndelinger, men at alle vandrer sammen under uken. Våre vandringer ledes alltid av erfarne, lokale guider som kan det meste man behøver vite om områdenes spennende historie, natur og kultur. Selvsagt er reiselederne våre med på alle vandringer. Å vandre i følge i en hel uke skaper flott fellesskap og utrolige minner.

Golf, sommerskikjøring eller spennende utflukter – nyt en vandringsfri dag midt i uken

På onsdager hviler vi beina med en vandringsfri dag. Det pleier å være godt mottatt med en pause i midten av uken og muligheten til å selv velge hvordan man vil tilbringe dagen. Et tips er å bli med på en av våre hyggelige dagsutflukter for å oppleve noen av Italias vakreste steder. Hvorfor ikke dra på vinsmaking i et av Italias mest omtalte vinområder, Barolo i Piemonte? Eller oppleve kultur og historie i Aosta By, som ofte kalles “Lille Roma”?

For den som heller blir værende i landsbyen finnes det masse å oppleve. Lei mountainbike, spill golf på Europas høyest beliggende golfbane, klatre, test ut verdens høyeste sommerskikjøring, eller bare nyt de vakre omgivelsene på en solfylt terrasse med et svalende glass i hånden.

Høyalpine vandring arrangeres uke 27-34.

Gjesteomtaler

”Vår turguide Davide var helt fantastisk. Kunskapsrik, bra engelska och härlig humor. ” Grete Geragen - aug 2018

”En veldig positiv opplevelse. Nydelig sted og flotte turer. Vil frenheve gode guider og fin kombi med löokal guide og guide var meget kunnskapsrik og hyggelig. Supervemlig stab på hotellet.” Jason a Backman - jul 2018

Hotell i Cervinia

På våre vandringsreiser er alltid fly t/r, bagasje, overnatting, frokost, 5 dagers vandring med guide, 5 lunsjer og reiselederservice inkludert i prisen.