FULLBOOKET!

Bike & Hike Week

Bike & Hike Week

Høyt oppe i Aostadalen på grensen til Sveits finner vi den Italienske perlen Cervinia. Stedet har i mange år vært en velbesøkt skidestinasjon, men de siste årene har fler og fler også fått øynene opp for å besøke Cervinia om sommeren for fremfor alt å vandre og sykle. Byens beliggenhet kombinert med de spektakulære og omkransende fjellene gir et landskap som er vanskelige å finne noen andre steder.

 • Kombinerer elsykling med vandring 
 • Tre dager sykling og to dager vandring 
 • Passer for deg som vil ha en aktiv ferie 
 • Reise med fokus på opplevelser og fellesskap

I løpet av denne uken kommer vi sammen til å få oppdage alt det beste området har å tilby, til fots og fra setet på e-MTBs. Disse batteridrevne mountainbikesyklene er en transport- og treningsform som har slått i gjennom med storm i Alpene de siste årene da motoren hjelper oss med å komme oss oppover bakker og utforske områder som tidligere ikke var mulig. Dessuten tillater de en familie eller gruppe med ulike fysiske forutsetninger å sykle sammen, da motorens effekt enkelt kan reguleres og dermed finner alle deltakere raskt det nivået som passer akkurat dem.   

Bike & Hike Week arrangeres:

 • Uke 26 (22-30 juni) - Fullbooket
 • Uke 32 (3-11 august) - Fullbooket

Hva skjer i løpet av reisen?

Uken byr på tre dager med vandring og to dager med sykling under ledelse av erfarne guider. På sykkelturene tar vi oss samlet frem i et vekslende terreng på en kombinasjon av grusveier og litt mindre stier. Vandringene er av middels vanskelig karakter og vi går ca 8-10 km og 400-700 høydemeter per dag. Sammen får vi oppleve postkortlignende områder og hver dag stanser vi for å nyte deilig felles lunsj. Turene avsluttes i Cervinia med en velfortjent ”After Bike/Walk” før vi gjør oss klare for kveldens herlige middag.

Hvorfor vandre og sykle i Cervinia?

Cervinia tilbyr takket være sitt vekslende terreng perfekte forutsetninger for så vel vandring som sykling. Den store høyden og det alpine terrenget gir oss fantastisk utsikt og kombinasjonen av vandring og sykling gjør at vi hver dag utforsker nye områder. El-mountainbikes finnes på stedet og da disse er inkludert i prisen behøver du altså ikke ta med deg din egen. Ved hjelp av syklenes elmotorer tilpasser vi enkelt motstanden etter vår egen fysiske kapasitet og dagsform.

Hvem passer reisen for?

Denne reisen passer for deg som vil oppleve Alpenes vakre natur på en nytt og spennende måte. Kombinasjonen mellom vandring og sykling gjør uken variert og hver dag byr på noe nytt. Du behøver ikke være en dreven vandrer/syklist men en viss sykkel- og vandringserfaring anbefales da terrenget kan være tidvis teknisk utfordrende. Hver tur byr på fysisk utfordring men fokus ligger på opplevelser, nytelse og fellesskap.

Overnatting

Vi bor bekvemt på vakre Hotel Marmore, perfekt beliggende i byens hovedgate. Her sover vi godt i deilig senger og nyter en god frokostbuffé før vi begir oss ut på dagens tur. Om ettermiddagene tilbys avkobling i hotellets wellness-avdeling eller koselige lounge før vi slår oss ned for å nyte kveldens deilige fireretters middag.

Dette er inkludert i reisens pris:

 • Fly t/r inkl. 20 kg bagasje 
 • 7 netter i dobbeltrom på Hotel Marmore****
 • Stor frokostbuffé 
 • Delikate middager
 • Leie av el-Mountainbike (inkl. hjelm)
 • 3 dager vandring og 2 dager sykling med guide
 • Reiselederservice

 

Priseksempel med avreise 3/8 

Dobbeltrom på Hotel Marmore***+ 

Pris fr 14 490 kr