Alpin vandring

Alpin vandring – middels vanskelige vandringer i alpint miljø

I Cervinia tilbyr vi Alpin vandring, som er vår mest populære vandringstype. Vandringene skjer på ulike høyder og vi benytter oss i blant av heiser og annen transport for å komme opp og ned på fjellet.  Sikkerheten kommer alltid først og vi unngår altfor bratte partier og lange nedstigninger til fots.

Les mer og se hele ukesprogrammet her >>
Les mer og se tips for reisen her>>

Det alpine vandringsprogrammet er oppdelt i to ulike grupper med variert vanskelighetsgrad (blå og rød gruppe). På den måten får du mulighet å delta i den gruppen som passer ditt nivå best. For å delta i Alpin vandring kreves ikke noen tidligere erfaring med å vandre, men du bør ha god allmenkondisjon. Nedenfor presenterer vi de ulike vandringsgruppene mer i detalj.

Blå gruppe
Den blå gruppen er den enklere varianten innen Alpin vandring. Vi tar oss frem på fine stier og veier og gjør en hel del høydemeter både opp og ned. Likevel gjør vi det i et relativt rolig tempo og tar regelmessige pauser for å kunne nyte omgivelsene.

Strekning: Ca 8-10 km hver dag
Høydeforskjell: Ca 400-700 høydemeter hver dag

Rød gruppe
Den røde gruppen er den mer avanserte varianten innen Alpin vandring. Tempoet er litt høyere og vi kan også visse dager klare flere høydemetere enn den blå gruppen. En bra målestokk er å gjøre 300 høydemeter i timen, da klarer man vandringen uten problem.

Strekning: Ca 8-12 km hver dag
Høydeforskjell: Ca 450-800 høydemeter hver dag

Antallet vandringsgrupper og vanskelighetsgrader kan variere fra uke til uke avhengig av antallet deltakere, vær og gruppenes vandringstakt. 

2 000 kr rabatt på sommerreiser

Uke 32-38 får du 2 000 kr rabatt på alle våre sommerreiser til Bad Gastein og Cervinia. Oppgi kode: SEN-2000 - Gjelder til 30. juni!

Ukens høydepunkter:

✔︎︎ Den mektige utsikten over Matterhorns topp
✔︎︎ Pikniken ved alpeinnsjøen Lago Cime Bianche (2 850 m o h)
✔︎︎ Strekning: 6-12 km varje dag
✔︎︎ Høydeforskjeller: 300-800 høydemeter hver dag

Les hele ukeprogrammet →

Vandringene arrangeres fra uke 24 til 38

Hotell i Cervinia