Golf og Vandringsreise

Denne sesongen vil vi ikke kunne tilby reiser til Sestriere.


Nedenfor finner du andre favoritter i Italia, som vi anbefaler!

Kombiner golf med vandring

Opplev Cervinias fantastiske natur i denne golf- og vandringsuken. I løpet av uken får vi spille på noen av Italias mest velkjente golfbaner samtidig som vi får vandring i verdensklasse, forelesninger, god mat og et virkelig herlig samhold.

  • To dager golf og tre dager vandring
  • Inspirerende forelesning
  • Passer deg som vil ha en aktiv ferie
  • Sertifiserte PGA-instruktører

Golf- og vandringsreisen 2022 arrangeres uke 33

Hva skjer på denne reisen?

Uken byr på totalt to dager golf og tre dager vandring. I tillegg får du en forelesning som peiler seg inn på mental styrke og fokus. En av golfrundene vil vi spille på Europas høyest beliggende 18-hulls bane, Golf Club Cervinio.

Runde to tar oss til en av Italias mest lovpriste baner, Bella. Med oss på reisen har vi to PGA-sertifiserte instruktører. Sammen vil de gi oss sine beste tips og triks for hvordan vi som golfere skal få ut mest mulig potensial i vårt golfspill.

Gjennom inspirerende forelesninger og fantastisk golf vil de vise hvordan vi med enkle strategier kan utvikles både spillemessig og personlig.

Våre vandringer er av lettere karakter hvor vi går ca. 8-12 km og 300-800 høydemeter per dag. Sammen får vi oppleve postkortlignende områder og på vandringene tar vi en rast og nyter en herlig lunsj på noen av dalens restauranter. Turene avsluttes i Cervinia med noe leskende på solterrassene før vi gjør oss klare til kveldens deilige middag.

Hvorfor spille golf og vandre i Cervinia?

Cervinia tilbyr en storslått kombinasjon av bekvemme fasiliteter, bra mat og et stort aktivitetstilbud. Klimaet i august er varmt og behagelig med mindre nedbør enn i de tidligere sommermånedene, noe som gjør at været passer perfekt for golf. Omgivelsene i kombinasjon med baner i verdensklasse kommer til å gi deg en opplevelse du sent vil glemme.

Guidens anbefaling!!

"På fridagen anbefaler jeg å bli med på noen av våre dagsutflukter. På onsdager kan dere velge mellom en dagstur til Aosta by eller vinsmaking i Les Crêtes""

Läs mer här »