Vandringsresier til Cervinia

En mektig naturopplevelse med erfarne fjellguider 

Med over 200 kilometer med naturskjønne vandringsruter og svimlende fjellutsikt har Cervinia blitt et vandringsparadis om sommeren. Naturen inviterer til nydelig turer langs krystallklare alpeinnsjøer og stille skoger med et variert terreng som passer like godt for nybegynnere som proffer. 

Cervinia er virkelig en perle, spesielt om du er glad i å vandre. Om sommeren forvandles landsbyen til en fredelig oase med fantastisk natur og sjarmerende atmosfære. Vandringsrutene rundt Cervinia tilbyr noe for alle. Om du er nybegynner kan du gå langs lettere stier som tar deg gjennom blomsterfylte enger og skogkledde områder. For de mer erfarne vandrerne finnes det utfordrende fjellruter med fantastisk panoramautsikt. De mektige Matterhorn-massivene dominerer horisonten og gir en fantastisk bakgrunn. Klimaet om sommeren er behagelig, med milde dagtemperaturer og svale netter. Cervinia om sommeren er en drøm for naturelskere og vandrere.  

Utfordrende vandringsruter & fantastisk utsikt  

Å vandre i Cervinia er noe man aldri glemmer. Ettersom landsbyen ligger på hele 2050 m o h, opplever man vandringer på helt nye høyder, noe som også gir en uforglemmelig utsikt. I Cervinia tilbyr vi to ulike vandringsformer; Alpin Vandring og Høyalpin vandring. Alpin vandring er vår mest populære pakke og disse vandringene er middels vanskelige, mens Høyalpin vandring er vår tøffeste vandringsform og passer for de mer erfarne fjellgeitene. Alle vandringer skjer i følge med lokale fjellguider som ofte har vokst opp i området og kan alt om naturen, dyrelivet, været og kulturen.  

De deler gjerne av sin kunnskap, så nøl ikke med å spørre om alt fra spennende lokalhistorie til plantene dere ser på veien. Med på vandringene er selvsagt også våre kjære reiseledere. Lunsjene, som er inkludert i vandringspakken, er ofte et stort høydepunkt under vandringene. En del av lunsjene medbringes som picnic og nytes på de beste utsiktspunktene, og enkelte inntas på sjarmerende fjellhytter som serverer fantastisk, lokal mat. Lunsj smaker aldri så godt som oppe mellom alpetoppene!  

Naturen her oppe tilbyr alt fra hvite isbretopper, til krystallklare fjellvann og fargeglade blomster. En av vandringene våre i løpet av uken går for eksempel til innsjøen Lago Bleu. Med mektige Matterhorn som tårner seg opp i bakgrunnen, er det nesten uvirkelig vakkert!

Aktive kombireiser i stor høyde

Cervinia tilbyr også flere spennende sommeraktiviteter for dem som søker enda mer eventyr. Noe som har blitt stadig mer populært de siste årene er el-sykling. Cervinia er et perfekt sted for dette, da naturen og det vekslende terrenget gir perfekte forutsetninger for så vel vandring som sykling. Dette er en spennende måte å oppdage Cervinia på, og velger man vår kombinasjonsreise Bike & Hike kan man få det beste fra to verdener.  

Foruten sykling og vandring kan man også kjøre ski på den solfylte isbreen, Plateau Rosa som ligger på 3 500 moh. Det er en helt unik opplevelse å kjøre ski midt på sommeren. For den som vil få maks ut av ferien sin, finnes vår kombinasjonsreise Bike, Hike & Ski som er den perfekte kombinasjonen av eventyr og variasjon! 

Gjesteomtaler

”Stort pluss at dere alltid har reiselederen på plass. Trivelige, kunnskapsrike, og alltid humør på topp! Personlig og trivelig behandling av gjester, vi satt sammen og pratet etter dagen. ” Audun, Frogner - jun 2018

”Fantastisk ferie, balsam for sjelen og rene julaften for alle sanser! ” Hedda, Lillehammer - jun 2018

”Helt fantastisk tur-reise. Kunne få utfordre seg selv og andre også. Treffe nye mennesker som er på ferie også, og lederne har også vært glade i å prate. Fantastisk tur i alpin + -gruppen. ” Kristin, Hamar - aug 2018

”Min første STS-reise, men absolutt ikke den siste! ” Monica, Kristiansands - jul 2018

”Veldig bra uke. Utmerkede fotturer i fantastiske omgivelser. Ekstra pluss til alpereiser som fikset fantastisk vær hele uka. ” Torstein og Oda, Stavanger - jul 2018

”Hotell Marmore var bedre en forventet. Tilsvarer 4 stjerner. Personlig mottagelse. Fantastisk service og personale. God mat!! ” Katarine, Oslo - aug 2018

Vandringsreiser til Cervinia

Alpin vandring 

Vandringstrekning: ca 8–14 km/dag
Høydeforskjell: ca 400–800 høydemeter/dag

Vanskelighetsgrad:

   

Høyalpine vandring

Vandringstrekning: ca 8–16 km/dag
Høydeforskjell: ca 600–1200 høydemeter/dag

Vanskelighetsgrad:

   

Kombireiser til Cervinia

Bike & Hike

  • Kombinerer el-sykling med vandring
  • To dager sykling & tre dager vandring
  • Passer for deg som vil ha en aktiv ferie
Utsolgt!

Bike, Hike & Ski

  • El-mountainbike, vandring & skikjøring
  • Erfarne instruktører & guider
  • Fokus på nye opplevelser

Hotell i Cervinia

Karta over Cervinia