Hyggelige aktiviteter i Bad Gastein

Bad Gastein er et genialt sommerreisemål. Vi har et stort tilbud av opplevelser, utflukter og aktiviteter, hvilket borger for en super sommerferie sammen med venner eller familie, uansett smak.

Her er overskuddsenergi meget velkommen. Vi lærer deg nemlig gjerne sportsklatring på vegger. For yngre og eldre våghalser anbefaler vi familierafting, der man i skummende hvirvler sammen med en guide rir på bølger og padler seg framover. Fotturer, sykkelturer og trekkspill på en østerriksk aften? Vinsmaking, pubquiz eller ekte fondue? Les mer om våre spennende aktiviteter nedenfor.

Pubquiz - Mandag

Vår populære pubquiz er et fin anledning til å bli kjent med dine medreisende. Vi samles i baren på Silver Bullet for å konkurrere samtidig som vi slapper av med godt drikke. Temaet for kvelden kan variere, et eksempel kan være ”alper”. Det er fullt mulig å bestille pubquiz før avreise.

Inngår: Pubquiz og en drikke

Bestill

Klatring - tirsdag

Sammen med lokale klatringsledere tilbyr vi deg muligheten til å lære deg å klatre i Bad Gastein. I løpet av et kurs(2 timer) får du, under sakkyndig ledelse prøve å kommer deg opp en klatrevegg og ned igjen. Vi bruker vel sikrede klatrevegger og alt utstyr som tau, hjelm og sko finnes på plass.

Inkludert: Tau, hjelm, sko og kurs med lokale klatringsledere.

Bestill

Rafting - Fredag

Sammen med Raftingcenter Taxenbach, som har 20 års erfaring med raftingturer, tilbyr vi en utflukt av den spesielle sorten. Utstyrt med en våtdrakt og sko, hjelm, redningsvest og åre begir vi oss, sammen med en sertifiert raftingguide, ut på en to timer lang tur i den elven Salzach. For å kunne være med må man kunne svømme og ha god kondisjon. Man må ha med seg badeklær og håndklær.

Inkludert: Bussreise, utstyr, rafting, guide og enklere lunsj.