Foreløpig ukeprogram

Arrangement og utflukter som er markert med * er frivillige og skjer mot et tillegg.

Sikkerheten kommer alltid først og vi tilpasser dagene etter de forutsetningene som gjelder fra dag til dag. Det er derfor viktig å vite at programmet dere finner nedenfor ikke alltid stemmer overens med hvordan vi endelig velger å gjennomføre uken. Barn under 12 år frårådes å delta.

Dag 1 - Lørdag

Fly fra Norge. Ankomst til Bad Gastein og innsjekk på hotellet. Bli kjent med byen eller ta et bad før en deilig middag serveres på hotellet. 

 

Dag 2 - Søndag

Frivillig morgenbad før frokostbuffet serveres på hotellet. Velkomstmøte med gjennomgang av ukens program før vi tar en rundvandring i Bad Gastein for å bli kjent i byen. Felles lunsj på terrassen (inkludert)  og tur (Kaiserin Elisabethpromenade) til Böckstein. Der stopper vi for noe å drikke, før vi returnerer til Bad Gastein.
Vandringstid (inkl. lunsj): f.m 2 + e.m 3 timer.

 

Dag 3 - Mandag

Dagsutflukt med buss til Mozarts fødested Salzburg. Vi begynner med en vandring langs elven Salzach og opp på fjellet Mönschberg. Der får vi fantastisk utsikt over byen! Vi spiser en god lunsj på et av byens vertshus, (inkl.) før vi får en guidet tur som inkluderer Mozarts fødested, domkirken og festspillhusene. Om kvelden spiser vi fondue/steinplatte* i koselige Hofkeller og tester våre kunnskaper på pubquiz*. 
Vandringstid (inkl. lunsj): f.m. 2 + e.m. 3 timer.

 

Dag 4 - Tirsdag

I dag går vi en herlig tur på Martin Lodinger Höhenweg fra Bad Gastein til Bad Hofgastein. Den enkle veien langs fjellsiden gir oss spektakulær utsikt over dalen. Vi spiser lunsj på Annencafé (inkl.). Om ettermiddagen tar vi bussen tilbake til Bad Gastein. Smaking av østerrikske kvalitetsviner* og deretter middag. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 4 timer.

 

Dag 5 - Onsdag

Idag er det vandringsfri dag! Vi anbefaler deg å være med på noen av våre hyggelige dagsutflukter. Velg mellom tur til Venezia eller Zell am See ( begge mot et tillegg). 

Vil du finne på noe i dalen kan våre reiseledere gi gode tips!

 

Dag 6 - Torsdag

Etter en kort busstur til Schlossalm tar vi den nybygde heisen hele veien opp til toppen. Her går vi en høyalpin tur med vakker utsikt og herlig natur. Dagens lunsj spiser vi på den koselige familieeide Funderalm. Mette og fornøyde beveger vi oss tilbake ned til byen der bussen står og venter og tar oss med tilbake til Bad Gastein og Afterwalk på Silver Bullets solterrasse.

Vandringstid (inkl. lunsj): ca. 4 timer.

 

 

Dag 7 - Fredag

Som avslutning på uka vandrer vi på en av dalens vakreste stier, inn i Nassfelddalen. Turen går på vakre naturstier, med isbreen på fjellet Schareck (3 122 moh) i bakgrunn. Vi inntar lunsj på sjarmerende Valeriehaus (inkl.) før vi vender tilbake til Bad Gastein. Om kvelden er det avskjedsdrink, middag og artistopptreden. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca. 4 timer.

 

Dag 8 - Lørdag

Idag er det hjemreisedag! Etter et siste morgenbad og en stor frokost forlater vi ferieparadiset Bad Gastein for denne gang.