Nordic Walking i Bad Gastein

Lette stavgangsturer i vakre omgivelser

Nordic Walking er vår letteste vandringsform og passer for den som vil spasere både i vakker alpenatur og byomgivelser i et roligere tempo. Det er et vekslende vandringsprogram der vi gjør alt fra å vandre langs Gasteinerdalens vakre turstier, til å besøke Bad Hofgasteins imponerende husfjell Schlossalm og sommerparadiset Zell am See. Det er en vandringsuke fylt av vakker utsikt, nye spennende inntrykk og herlig fellesskap. 

Vandringsstrekning: ca 6–10 km/dag
Høydeforskjell: ca 0–250 høydemeter/dag

Å dra på en vandringsreise til Bad Gastein er en uforglemmelig opplevelse. Vel fremme i sjarmerende Bad Gastein bor man behagelig på et av våre fine hoteller, som ligger sentralt i landsbyen. Nyt fantastisk mat fra morgen til kveld og personlig service på ypperste nivå. Både hotellpersonalet og våre reiseledere er kjent for sitt engasjement og hyggelige imøtekommenhet.

Rolig tempo og erfarne guider

Nordic Walking er et perfekt alternativ for livsnyteren som vil oppdage Alpene i et deilig og rolig tempo. Alle vandringene i løpet av uken skjer på lett underlag. Vi tar oss frem på bra turstier og fine vandringsruter i følge med våre populære reiseledere. 

Programmet for uken er vekslende med nye, fantastiske omgivelser hver dag, og sammen kommer vi til å nyte alt det beste Alpene har å by på. Fra at vi tar heisen opp til fjellet Schlossalm (2 050 moh) og beundrer den fantastiske utsikten over alpetoppene, til at vi tar bussen til sommerparadiset Zell am See for å oppleve kultur i landsbyen med isbreene ruvende i bakgrunnen.

Fantastiske smaksopplevelser fra morgen til kveld

I Bad Gastein er naturligvis også den gode maten og drikken i fokus. I løpet av uken kommer vi til å spise felles lunsj i vakre alpeomgivelser og nyte ulike lokale delikatesser. I Gasteinerdalen er hjemmelaget snaps med ulike smakstilsetninger noe som i prinsippet alle fjellhytter gjerne byr gjestene sine på. Også middagsmenyene er basert på lokale råvarer av ypperste kvalitet og med østerriksk og internasjonal inspirasjon. Østerrikerne er særdeles dyktige vinprodusenter, noe som merkes på hotellenes vinkart. 

Spa, golf eller spennende utflukter – nyt en vandringsfri dag midt i uken

Onsdager er en vandringsfri dag. Det blir satt pris på i midten av uken, og man velger selv hvordan man vil bruke dagen. I Bad Gastein finnes det en mengde ulike aktiviteter man kan gjøre; spille golf, sykle, sole seg eller kanskje nyte det friske termalvannet på luksuriøse spa-anlegget Felsentherme. Det ligger midt i hovedgaten og har en mengde ulike innendørs- og utendørsbassenger, badstuer og solterrasser.

For den som vil oppdage mer av omgivelsene utenfor Bad Gastein anbefaler vi å bli med på noen av våre hyggelige og populære dagsutflukter. Velg mellom å reise til vakre Salzburg eller verdensarven Venezia. Bussen til Venezia går tidlig fra hotellet og vel fremme besøker vi noen av alle de kjente severdighetene som St Markusplassen, Dogepalasset og Rialtobroen. Utover dette finnes det også tid for gondoltur, shopping og en deilig lunsj.

Nordic Walking arrangeres uke 31-37.

Nyhet! Utflukt til Zell am See

Nytt for sommeren 2024 er at programmet inkluderer en utflukt til sommerparadiset Zell am See.

Gjesteomtaler

”Vi är veldig fornøyd med reisen som helhet, og vi har haft det veldig bra. ” Vegard Dyrhaug - jun 2018

”Over all forventing. Positiv opplevelse. God information. Hyggelige och flinke guider!” Eivind Refseth - jun 2018

”Flinke reiseledere og en veldig dyktig lokal guide. Et godt utvalg av fine turer! ” Nora Hui Anderren - jun 2018

Hotell i Bad Gastein

På våre vandringsreiser er alltid fly t/r, bagasje, overnatting, frokost, 5 dagers vandring med guide, 5 lunsjer og reiselederservice inkludert i prisen.

Sorter etter