Foreløpig ukeprogram

Arrangement og utflukter som er markert med * er frivillige og skjer mot et tillegg.

Sikkerheten kommer alltid først og vi tilpasser dagene etter de forutsetningene som gjelder fra dag til dag. Det er derfor viktig å vite at programmet dere finner nedenfor ikke alltid stemmer overens med hvordan vi endelig velger å gjennomføre uken. Deltakere under 18 år frarådes.

Dag 1 - Lørdag

Fly fra Norge. Ankomst til Bad Gastein og innsjekk på hotellet. Bli kjent med byen eller ta et bad før en deilig middag serveres på hotellet. 

 

Dag 2 - Søndag

Nyt den store frokostbuffetet før et velkomstmøte med gjennomgang av dagens program. Vi starter dagen i Angertal ( 1175 moh) og begynner turen opp mot Gadaunerer Hochalmen ( 1834 moh) og dagens mål; lunch på Feldinghütte (inkludert). Nedturen går på mye skogsstier tilbake til Bad Gastein og ukas første After Walk.
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 3 - Mandag

Etter frukost begir vi oss mot Rastötzenalm ( 1 740 moh). Herfra begynner vi den spektakulære vandringen mot Scmalzscharte ( 2 159 moh) over Frauenkogen (2424 moh) til Gamskarkogel ( 2467 moh). Vi vandrer langs smale kammer og har en fantastisk utsikt mot hele Gastein-dalen. Lunchen inntas på toppen ( inkl.), før vi begir oss nedover, over Rauchscharte. En buss tar oss med tilbake til Bad Gastein og After Walk. For de som ønsker videre utfordringer arrangeres det pubquiz på kvelden.
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 4 - Tirsdag

Etter frokosten tar vi buss opp til Nassfeld der vi starter vår vandring. Stigningen begynner ved den gamle romerske handelsveien  mot Greilkopf (2 581 m o h). Lunsjen spiser vi på Hagener Hütte (inkl.). Deretter går vi ned til Tauerntal og til Jamnighütte, der bussen venter på oss og bringer oss tilbake til Bad Gastein og After Walk. På kvelden kan man besøke Hans Durzbrauers brenneri for snapsprøving*, eller være med på en klassisk vinprøving* med østerrikske kvalitetsviner på Hotel Salzburger Hof. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 5 - Onsdag

Idag er det vandringsfri dag! Vi anbefaler deg å være med på noen av våre hyggelige dagsutflukter. Velg mellom heldagsutflukt til Venezia i Italia* eller Zell am See i Østerrike*.

Vil du finne på noe i dalen kan våre reiseledere gi gode tips!

 

Dag 6 - Torsdag

Vi tar bussen mot Dorfgastein og så videre opp med heis til midtstasjonen på fjellet Fulseck ( 1 458 moh). Herfra går turen via Arltörl mot Schuhflicker ( 2 214 moh). Lunch serveres på hyggelige Grabneralm før vi tar turen tilbake. I Bad Gastein er det After Walk som vanlig før middag etterfult av østerriksk aften* på koselige Schafflinger Schialm. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 7 - Fredag

Ukas siste tur starter med heis opp til Stubnerkogel ( 2 246 moh). Herfra vandrer vi langs kammen via det vakre fjellpasset Miesbichscharte ( 2 237 moh), videre til Bockhartseehütte ( 1 933 moh) der vi får servert lunsj. Vi fortsetter videre til Sportgastein for en kaffe på Valeriehaus før bussen tar oss med tilbake til Bad Gastein. På kvelden samles vi over en hyggelige avslutningsdrink og bildefremvisning av ukas høydepunkter. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 7 timer.

 

Dag 8 - Lørdag

Idag er det hjemreisedag! Etter et siste morgenbad og en stor frokost forlater vi ferieparadiset Bad Gastein for denne gang.