Alpin vandring Pluss i Bad Gastein

Utfordrende vandringer i stor høyde med magisk utsikt

Alpin vandring Plus er vår mest avanserte vandringsform i Bad Gastein. Vandringene går opp til større høyder i magisk vakker natur og krever god fysisk kondisjon og utholdenhet. Hver dag går vi opptil 1 000 høydemeter i følge med våre erfarne vandringsguider, som kan fjellene ut og inn. Uken byr på uforglemmelige naturopplevelser, hyggelig fellesskap og gode lunsjer på små fjellhytter.

Vandringstrekning: ca 8–14 km/dag
Høydeforskjell: ca 600–1000 høydemeter/dag

Alpin vandring Plus er vår mest krevende vandringsform i Bad Gastein. Den forutsetter god fysisk kondisjon og utholdenhet, da vandringene går opp- og nedover fjellsidene med høydeforskjeller på opptil 1 000 meter hver dag. For deg som er ute etter utfordrende vandringer er dette et helt fantastisk vandringsprogram med nye opplevelser hver dag. Sammen får vi nyte den uberørte alpenaturen og i løpet av uken kommer vi til å vandre på flere ulike fjell, ta oss opp på store høyder med ubeskrivelig panoramautsikt, samt få muligheten til å kjøle oss ned i uvirkelig vakre alpeinnsjøer.

Avslappet stemning og hyggelig fellesskap

Under ukens mange vandringer spiser vi felles lunsjer på ulike, koselige hytter i fjellene. Her serveres vi hjemmelagde østerrikske delikatesser lagde med lokale råvarer. Det finnes ingen steder maten smaker så godt som på en alpetopp! Hver ettermiddag, etter dagens vandring, kan man bli med på en After Walk på Silver Bullets hyggelige terrasse før det er tid for kveldens gode middag. Bad Gasteins landsby om sommeren er helt nydelig, med sin herlige og avslappede stemning. Vi tilbyr dessuten flere ulike morsomme aktiviteter i løpet av uken, som pubquiz, vinsmaking og snapssmaking.

Spa, golf eller spennende utflukter – nyt en vandringsfri dag midt i uken

Onsdager er en vandringsfri dag. Det blir satt pris på i midten av uken, og man velger selv hvordan man vil bruke dagen. I Bad Gastein finnes det en mengde ulike aktiviteter man kan gjøre; spille golf, sykle, sole seg eller kanskje nyte det friske termalvannet på luksuriøse spa-anlegget Felsentherme. Det ligger midt i hovedgaten og har en mengde ulike innendørs- og utendørsbassenger, badstuer og solterrasser.

For den som vil oppdage mer av omgivelsene utenfor Bad Gastein anbefaler vi å bli med på noen av våre hyggelige og populære dagsutflukter. Velg mellom å reise til vakre Salzburg eller verdensarven Venezia. Bussen til Venezia går tidlig fra hotellet og vel fremme besøker vi noen av alle de kjente severdighetene som St Markusplassen, Dogepalasset og Rialtobroen. Utover dette finnes det også tid for gondoltur, shopping og en deilig lunsj.

Alpin vandring Pluss arrangeres uke 31-36.

Gjesteomtaler

”Fantastisk tur! For en opplevelse. Og vår reiseleder Anton på Alpin pluss får en A+. Han var helt fantastisk og gjorde opplevelsene og turene enda bedre, sammen med vår dyktige guide Felix. ” Yngvild Gjerde Holdhus - aug 2023

”Jeg er svært imponert over hvor godt planlagt alt er, og at selve gjennomføringen er meget bra (Alpin plus). Hotellet var dessuten en opplevelse i seg selv med frokosten og middagen (Salzburger Hof). Reiseleder og fjellfører er svært profesjonelle og har gode relasjons-egenskaper. ” Per Kristian Fredriksen - jul 2023

”En helt utmerket vandringsuke med FANTASTISKE reiseledere. Vet ikke om noe som kan gjøres bedre! Derfor kommer vi helt sikkert tilbake. ” Ole Hansen - jun 2018

”Alt har vært veldig bra. Helt fantastisk fra dag 1. ” Solvor Rønning - jul 2018

”Godt opplegg med flinke vandreledere og reiseleder.” Dag Christensen - aug 2018

Hotell i Bad Gastein

På våre vandringsreiser er alltid fly t/r, bagasje, overnatting, frokost, 5 dagers vandring med guide, 5 lunsjer og reiseleder-service inkludert i prisen.

NB! For din egen sikkerhet er det et krav at du benytter høyskaftede turstøvler under ukens vandringer.

Sorter etter