Ukeprogram - Alpin vandring

Arrangement og utflukter som er markert med * er frivillige og skjer mot et tillegg. Du velger selv hvilke aktiviteter du vil delta på. 

På våre vandringer er sikkerheten alltid det viktigste, hvilket betyr at vi tilpasser vandringene etter forutsetningene fra dag til dag. Det er derfor viktig å vite at programmet nedenfor kan endre seg. Barn under 12 år frårådes å delta. Nedenfor følger et eksempel på et ukeprogram. 

 

Dag 1 – Lørdag

Fly fra Norge. Ankomst til Bad Gastein og innsjekk på hotellet. Bli kjent med byen eller ta et bad før en deilig middag serveres på hotellet. 

 

Dag 2 – Søndag 

Nyt den store frokostbuffetet før et velkomstmøte med gjennomgang av dagens program. Vi deler oss inn i grupper før vi begynner uka med en vandring i et passe kupert terreng der kroppen får mulighet til å tilpasse seg høyden. På denne turen langs Gamskarkogel har vi fantastisk utsikt til Tischlerisbreen. Vi spiser lunsj på Café Gamskar (inkludert) før vi fortsetter tilbake til Bad Gastein og ukas første After Walk. På kvelden serveres en deilig middag på hotellet. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 3 – Mandag 

Etter frukost begir vi oss mot Rastötzenalm ( 1 740 moh). Herfra begynner vi den spektakulære vandringen mot Scmalzscharte ( 2 159 moh) over Frauenkogen (2424 moh) til Gamskarkogel ( 2467 moh). Vi vandrer langs smale kammer og har en fantastisk utsikt mot hele Gastein-dalen. Lunchen inntas på toppen ( inkl.), før vi begir oss nedover, over Rauchscharte. En buss tar oss med tilbake til Bad Gastein og After Walk. For de som ønsker videre utfordringer arrangeres det pubquiz på kvelden. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca. 6 timer.

 

Dag 4 – Tirsdag 

Morgenmøte som vanlig, før vi tar heisen opp til Graukogel (1 950 moh). Målet idag er den vakre alpesjøen Palfnersee (2 074 m o h). Vi spiser lunsj på Graukogelhütte (inkl.) før vi tar heisen ned igjen og setter kurs mot After Walk. På kvelden kan man besøke Hans Durzbrauers brenneri for snapsprøving*, eller være med på en klassisk vinprøving* med østerrikske kvalitetsviner på Hotel Salzburger Hof. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 5 timer.

 

Dag 5 – Onsdag 

Idag er det vandringsfri dag! Vi anbefaler deg å være med på noen av våre hyggelige dagsutflukter. Velg mellom heldagsutflukt til Venezia i Italia* eller Zell am See i Østerrike*.

Vil du finne på noe i dalen kan våre reiseledere gi gode tips!

 

Dag 6 – Torsdag 

Morgenmøte og så trnasport videre til Sportgastein. Fra Sportgastein vandrer gruppene i forskjellige retninger, avhengig av vanskelighetsgrad. Inne i Nassfelddalen nyter vi lunsjen vår på en av alpehyttene (inkludert). Om kvelden er det østerriksk aften* på koselige Schafflinger Schialm.
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

Dag 7 – Fredag 

Morgenmøte før vi tar heisen opp til midtstasjonen på Stubnerkogel og vandrer via toppen (2 246 m o h) til hytta der vi får servert lunsj. På toppen har vi mektig alpeutsikt mot bl.a. Gross­glockner, Østerrikes høyeste fjell (3 798 m o h). De tøffeste våger seg ut på den 140 meter lange hengebroa. Om kvelden har vi et hyggelig avskjedsmlte med drink og bildevisning som oppsummerer uka. En siste middag på hotellet før underholdning med artistopptreden. 
Vandringstid (inkl. lunsj): ca 6 timer.

 

 

Dag 8 – Lørdag

Idag er det hjemreisedag!

Etter et siste morgenbad og en stor frokost forlater vi ferieparadiset Bad Gastein for denne gang.